Horoscop zilnic 1 martie 2016. Varsatorii sunt irascibili, iar Racii primesc o invitatie incitanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 martie 2016.


BERBEC

Te asteapta o zi dificila la job, acolo unde probabil ca vei petrece timpul dintr-o sedinta in alta. Este o perioada stresanta si nervii pe care ii acumulezi ii duci si acasa. 

TAUR

Esti plina de energie si dornica sa rezolvi cat mai multe treburi. Astrele sunt favorabile pentru abordarea problemelor de ordin financiar. Ai putea petrece mare parte din timp platind facturi si onorand niste datorii mai vechi.

GEMENI

Astazi simti ca poti muta si muntii din loc. Ai o atitudine de invingatoare si asta nu face decat sa iti dea si mai multe incredere in fortele proprii. 

RAC

Primesti o invitatie incitanta din partea unei persoane care te atrage din punct de vedere sexual. Desi ti se pare riscant sa o accepti, nu te poti abtine. Esti dornica de aventura si vrei sa experimentezi senzatii noi. 

LEU

Esti hotarata sa te reapuci de studii.  Nu tii neaparat sa incepi o facultate, insa vrei sa iti aprofundezi cunostintele in anumite domenii. Chiar daca asta cere timp si bani, esti incantata de perspectiva de a invata lucruri noi.

FECIOARA

Trebuie sa iei o decizie importanta, insa, ca de obicei, nu te poti hotari. Pentru ca ai pierdut destula vreme fara sa iei vreo hotarare, astazi te vezi nevoita sa apelezi la ajutorul si la sfaturile cuiva apropiat.

BALANTA

Astazi esti extrem de procupata de felul in care arati si vrei neaparat sa investesti in imaginea ta. Iti doreste o schimbare de look si primul loc in care vrei sa incepi este garderoba. Vrei haine noi, multe si in tendinte. 

SCORPION

Vrei sa incepi o afacere pe cont propriu si simti ca acum este momentul sa faci primii pasi. Desi ai emotii si te temi de esec, esti incantata de perspectiva de a face ceva nou si incitant. 

SAGETATOR

Se anunta o zi plina de evenimente. Inca de la prima ora trebuie sa te prezinti la o sedinta sau la o intalnire, iar la pranz esti solicitata intr-un alt loc. Nu ai timp de ragaz, pentru ca si seara agenda ta este la fel de plina. 

CAPRICORN

Esti dezamagita de comportamentul unei persoane apropiate, care te-a lasat balta chiar cand aveai mai mare nevoie de ea. Te roade atitudinea ei, insa in acelasi timp nu reusesti sa iti faci curaj sa ii spui ceva. 

VARSATOR

Astazi esti irascibila si ai tendinta de a te enerva din orice. Incearca sa iti controlezi nervii, pentru ca sunt toate sansele sa ajungi sa te certi cu cine nu trebuie. 

PESTI

Astrele sunt favorabile iubirii si romantismului astazi. Esti visatoare si cu capul in nori si nimeni si nimic nu te poate scoate din aceasta stare de reverie. 

related posts

Modifică setările cookies