Horoscop zilnic 1 octombrie 2014. Balantele isi asuma riscuri, iar Pestii se confrunta cu probleme de sanatate


Horoscop zilnic 1 octombrie 2014. In plus, Capricornii au parte de o zi in care sensibilitatea le este scoasa la iveala. Vei vedea mai jos de ce.


CITESTE SI: HOROSCOPUL SAPTAMANII 29 SEPTEMBRIE - 5 OCTOMBRIE

Horoscop BERBEC

O zi in care nu doar ca te simti plina de energie, ci si folosesti aceasta energie cum se cuvine. Daca ai de gand sa faci exercitii fizice sau sport, acesta este momentul. La locul de munca, ai grija: anumiti colegi vor fi invidiosi pe rezultatele tale. 

Horoscop TAUR

Nu va fi o zi reusita daca nu vei reusi sa-ti tii in frau incapatanarea si agresivitatea. Din pacate pentru tine, la locul de munca niciun tip de interactiune bazata pe colaborare nu va avea finalitate buna, asa ca ar fi bine sa te concentrezi la task-uri individuale.

Horoscop GEMENI

O zi reusita daca aveai in plan sa rezolvi probleme urgente, sa platesti facturi, sa te ocupi de mici comisioane. Desi e posibil sa intervina si niste probleme, pastreaza-ti simtul umorului si ziua se va termina cu bine.

Horoscop RAC

Cu toate ca in mod normal nu-ti place sa-ti asumi riscuri, astazi va trebui sa faci acest lucru. Din pacate, este si o zi in care apar cheltuieli neprevazute. Ai, n-ai bani, vei fi pusa in situatia de a gasi solutii pentru a le achita.

Horoscop LEU

In functie de starea de spirit si conditia fizica, azi vei avea parte fie de o zi in care sa-ti evidentiezi curajul, fie de una in care iti vor iesi la iveala toate trasaturile neplacute. Gelozia, lacomia si lipsa de diplomatie de care dai dovada uneori se pot transforma in dusmanii tai.

Horoscop FECIOARA

Iti doresti de ceva vreme sa achizitionezi ceva care sa-ti apartina tie si numai tie. Poate fi vorba de o masina sau de o casa. Cert este ca acest vis e mai accentuat ca niciodata astazi si vei simti un imbold sa actionezi pentru a-ti atinge obiectivul.

Horoscop BALANTA

Iti asumi niste riscuri care nu merita si din aceasta cauza ajungi intr-o situatie nefavorabila. Ai grija ce experimente faci si cu cine ai de-a face pentru a nu inrautati lucrurile.

Horoscop SCORPION

Desi in mod normal ai o fire calma si nu-ti iesi din pepeni cu usurinta, azi esti predispusa sa manifesti tot felul de iesiri agresive. Incearca sa-ti mentii calmul, mai ales la locul de munca.

Horoscop SAGETATOR

Astrele se aliniaza favorabil pentru cei din zodia Sagetatorului. Vei primi un cadou, o veste buna, vizita unei persoane dragi. Ziua se va incheia cu o seara linistita si o cina placuta.

Horoscop CAPRICORN

Dai dovada de sensibilitate si curiozitate. Din pacate, apar niste probleme de sanatate care te cam sperie, insa nu trebuie sa-ti faci griji intrucat nu e vorba de nimic care nu se poate rezolva.

Horoscop VARSATOR

Chiar daca in mod normal e considerat un lucru bun sa iei initiativa si sa demonstrezi ca poti fi cu adevarat implicata intr-un proiect, azi nu e indicat sa faci acest lucru. Vei fi tarata intr-o cearta fara voia ta si vei intra in competitie cu un om care conteaza pentru tine.

Horoscop PESTI

Nu se anunta o zi prea placuta pentru Pesti. O sa ai parte de probleme de sanatate, dar si de mici inconveniente acasa. Orice alt obstacol care iti apare in cale trebuie lasat pe alta zi, intrucat nu vei putea face fata la tot doar in 24 de ore.

related posts

Modifică setările cookies