Horoscop zilnic 1 septembrie 2014. Fecioarele au o zi plina de reusite, iar Scorpionii nu sunt in cea mai buna dispozitie


Desi este inceput de saptamana, majoritatea zodiilor nu au chef de munca. Cine nu are treaba la job, petrece timpul in familie sau cu prietenii.


BERBEC

Astazi iti pui familia sau persoana iubita pe primul loc. Incerci sa le faci ziua cat mai placuta si sa le oferi tot ceea ce au nevoie. Totusi, spre finalul zilei te vei simti epuizata si vrei sa petreci putin timp pe cont propriu si sa fii rasfatata. Ar fi bine sa lasi lucrurile importante pe care le ai de facut pentru o alta zi.

TAUR

Nativele din zodia Taur isi incarca astazi bateriile, pentru ca vor avea nevoie de multa energie pentru proiectele care urmeaza. Astazi petreci mult timp inconjurata de familie si prieteni si reiei legatura cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o demult. Azi e momentul sa te impaci cu un membru al familiei cu care ai un conflict mai vechi.

GEMENI

Gemenii se concentreaza pe treburile casnice si pe relatiile familiale. Te gandesti sa faci niste investitii financiare, sa iti renovezi casa sau sa iti cumperi mobila noua. Iti faci un plan de economii si te gandesti mult la viitor. Familia te sustine si prietenii te asigura de sprijinul lor.

RAC

Astazi iei decizii bazate mai mult pe intuitie si sentimente, decat in urma unui rationament. Pe moment poate parea o decizie potrivita, insa in final se va dovedi ca nu ai ales calea cea mai buna. Fereste-te totusi sa iei hotarari majore astazi. Azi dai randament pe plan profesional, insa la capotolul comunicare cu apropiatii stai dezastruos.

LEU

Leii au astazi multa energie pozitiva, planuri ambitioase si dau dovada de multa generozitate fata de cei din jur. Desi nu le place sa ceara ajutor si vor sa faca toate lucrurile pe cont propriu, astazi sunt nevoiti sa accepte ajutorul unor persoane mai bine calificate decat ei. 

FECIOARA

Este o zi in care Fecioarele obtin tot ceea ce isi propun fara prea mare efort. Le iese totul asa cum au planuit si se bucura de succes la locul de munca. Spre finalul zilei, s-ar putea sa petreca  cateva ore la un spital sau o clinica, langa un prieten sau o ruda.

BALANTA

Astazi Balantele isi doresc mult, dar reusesc putin. Esti tentata sa faci achizitii de lux, sa iesi la un restaurant de fite sau sa dai bani pe haine din ultimele colectii. Este o zi buna pe plan sentimental - partenerul da semne ca este mai indragostit de tine ca niciodata si are planuri mari.

SCORPION

Nativele din zodia Scorpion au nevoie de spatiu astazi. Nu sunt cele mai comunicative si vor sa fie lasate in pace. Evita compania prietenilor si familiei si se refugiaza in munca. La job dau un bun randament si cauta noi provocari. 

SAGETATOR

Nu este o zi prea reusita pentru Sagetatori, care nu pun prea mare pret pe ratiune astazi. Le lasa ghidati de sentimente si intuitie si sunt visatori, cu capul in nori. Nu este recomandat sa incepeti proiecte noi azi, sa luati decizii importante sau sa va implicati in discutii controversate.

CAPRICORN

Capricornii vor sa isi petreaca ziua alaturi de persoana iubita. Te gandesti sa ii faci o surpriza partenerului, sa il scoti sau un film sau la o cina in oras. Este o zi propice pentru comunicare, distractie si lenevit. Te simti optimista si increzatoare in fortele proprii.

VARSATOR

Nativele din zodia Varsator sunt extrem de sensibile astazi si pun la suflet orice vorba le este adresata. Este posibil sa ai o discutie in contradictoriu cu un membru al familiei, care sa se lase cu vorbe dure. Incearca sa iti calmezi nervii si sa nu spui lucruri pe care sa le regreti.

PESTI

Pestii sunt intr-o dispozitie romantica si au chef de activitati artistice sau recreationale. Poti pleca mai devreme de la job si sa petreci cateva ore in compania iubitului sau a celei mai bune prietene. Vrei sa fii rasfatata si sa iti faci unele mici capricii.

related posts

Modifică setările cookies