Horoscop zilnic 1 septembrie 2015. Leii au nevoie de spatiu, iar Sagetatorii iau decizii bazate mai mult pe intuitie


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 septembrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Berbecii sunt intr-o dispozitie romantica si au chef de activitati artistice sau recreationale. Iti doresti sa pleci mai devreme de la job si sa petreci cateva ore in compania iubitului sau a celei mai bune prietene. Vrei sa fii rasfatata si sa iti faci unele mici capricii.

Horoscop 2015 TAUR

Nativele din zodia Taur sunt extrem de sensibile astazi si pun la suflet orice vorba le este adresata. Este posibil sa ai o discutie in contradictoriu cu un membru al familiei, care sa se lase cu vorbe dure. 

Horoscop 2015 GEMENI

Gemenii vor sa isi petreaca ziua alaturi de persoana iubita. Te gandesti sa ii faci o surpriza partenerului, sa il scoti sau un film sau la o cina in oras. Este o zi propice pentru comunicare, distractie si lenevit. 

Horoscop 2015 RAC

Nu este o zi prea reusita pentru Raci, care nu pun mare pret pe ratiune astazi. Se lasa ghidati de sentimente si intuitie si sunt visatori, cu capul in nori. 

Horoscop 2015 LEU

Nativele din zodia Leu au nevoie de spatiu astazi. Nu sunt cele mai comunicative si vor sa fie lasate in pace, iar spre seara evita compania prietenilor si familiei si se refugiaza in munca. 

Horoscop 2015 FECIOARA

Astazi Fecioarele isi doresc mult, dar reusesc putin. Esti tentata sa faci achizitii de lux, sa iesi la un restaurant de fite sau sa dai bani pe haine din ultimele colectii. Este o zi buna pe plan sentimental - partenerul da semne ca este mai indragostit de tine ca niciodata si are planuri mari.

Horoscop 2015 BALANTA

Este o zi in care Balantele obtin tot ceea ce isi propun fara prea mare efort. Le iese totul asa cum au planuit si se bucura de succes la locul de munca. 

Horoscop 2015 SCORPION

Scorpionii au multa energie pozitiva, planuri ambitioase si dau dovada de multa generozitate fata de cei din jur. Desi nu le place sa ceara ajutor, astazi sunt nevoiti sa accepte ajutorul unor persoane mai bine calificate decat ei. 

Horoscop 2015 SAGETATOR

Astazi Sagetatorii iau decizii bazate mai mult pe intuitie si sentimente, decat in urma unui rationament. Pe moment poate parea o decizie potrivita, insa in final se va dovedi ca nu ai ales calea cea mai buna. 

Horoscop 2015 CAPRICORN

Capricornii se concentreaza pe treburile casnice si pe relatiile familiale. Te gandesti sa faci niste investitii financiare, sa iti renovezi casa sau sa iti cumperi mobila noua. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Nativele din zodia Varsator isi incarca bateriile pentru ca vor avea nevoie de multa energie pentru proiectele care urmeaza. Astazi petreci mult timp inconjurata de familie si prieteni si reiei legatura cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o demult. 

Horoscop 2015 PESTI

Iti pui familia sau persoana iubita pe primul loc. Incerci sa le faci ziua cat mai placuta si sa le oferi tot ceea ce au nevoie. Totusi, spre finalul zilei te vei simti epuizata si vrei sa petreci putin timp pe cont propriu si sa fii rasfatata. 

related posts

Modifică setările cookies