Horoscop zilnic 1 septembrie 2016. Gemenii au parte de neplaceri, iar Sagetatorii trebuie sa fie mai putin creduli


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 septembrie 2016.


BERBEC

Va fi o zi in general stresanta pentru tine, plina de responsabilitati care trebuie duse la capat intr-un timp limitat. Ziua nu pare suficient de lunga pentru ca ceea ce ai de facut sa poata fi dus la capat cu succes.

 

TAUR

Stima de sine pe care o ai va fi putin zdruncinata astazi si vei avea indoieli cu privire la catev aptitudini pe care pana acum erai sigura. Nu lasa gandurile negative sa te copleseasca, este doar o simpla zi grea.

 

GEMENI

Nativele din zodia Gemeni se simt usor frustrate astazi, in special din cauza unor lucruri pe care nu reusesc sa le termine, din cauza unor factori externi. Persoane responsabile de fel, nativele se vor lasa afectate de asta intreaga zi si vor lua totul foarte personal.

 

RAC

Astazi esti ami putin optimista si energica decat de obicei. Chiar si din punct de vedere fizic ceva nu este in regula cu tine si simti ca ar fi o zi ideala de petrecut sub patura, in fata televizorului.

 

LEU

Tu te vei lasa descurajata usor astazi, din cauza pierderii unei sume de bani pe care te bazai pentru alte lucruri. Insa apar cheltuieli neprevazute, care te baga in incurcatura si reusesc sa iti dea ziua peste cap.

 

FECIOARA

Daca jobul tau sau un anumit curs pe care il faci iti displace deja in majoritatea timpului, poate ca este timpul sa il schimbi, iar ideea incolteste astazi in mintea ta si chiar incepi anumite demersuri in acest sens.

 

BALANTA

Esti in ton cu cei din jurul tau, astazi. Destul de sensibila si receptiva la ceea ce fac ceilalti, tinzi sa iti oferi ajutorul in toate situatiile si sa neglijezi propriile responsabilitati, lucru nu tocmai bun.

 

SCORPION

Te bate gandul sa te implici in acte de voluntariat sau pur si simplu sa pui osul la treaba si sa ajuti pe cineva care se descurca mai greu decat tine in anumite privinte. Un lucru de admirat!

 

SAGETATOR

Astazi trebuie sa eviti sa crezi tot ce auzi, pentru ca lucruri nu sunt aproape niciodata asa cum par la prima vedere sau primul cuvant. Daca nu esti atenta la unele detalii din jurul tau, cineva poate profita intr-un mod destul de neplacut.

 

CAPRICORN

Sunt ceva probleme in paradisul tau astazi. Sarcinile minutioase pe care cineva ti le da astazi, si pe care stii ca doar tu le-ai putea duce la capat, iti dau batai de cap si te fac sa pierzi ceva din increderea int ine. Nu te lasa decurajata, vei reusi, ca intotdeauna.

 

VARSATOR

Sunt ceva probleme in relatia de cuplu, pentru Varsatoare, Fie niste discutii minore, fie mici neintelegeri in ceea ce priveste chestiunile organizatorice, insa opiniile tale par sa nu fie luate in calcul 100%. Incearca sa le discuti cat de calm poti.

 

PESTI

Nu este totul chiar lumina si armonie in jurul tau astazi. Tensiunea din aer se manifesta prin certuri in familie. Incearca sa tii departe rudele de prieteni si de parteneru tau, in felul asta nu va iesi totul o mare discutie de grup.

related posts

Modifică setările cookies