Horoscop zilnic 1 septembrie 2017. Sagetatorii sunt emotivi, iar Racii sunt surprinsi de cei dragi 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 septembrie 2017.


BERBEC

Daca spui tot timpul ce simti si ce gandesti, risti sa ofensezi cateva persoane din jurul tau. Dar cel mai important lucru este sa iti pastrezi aceasta sinceritate cu persoanele dragi tie, ele sunt cele care conteaza cel mai mult.

TAUR

Nu lasa conflicte deschise. Incearca sa rezolvi situatia, sa impaci persoanele care fac parte din aceasta poveste. Asa te vei simti mult mai bine si te vei putea concentra pe alte lucruri, probabil mult mai importante decat aceste mici conflicte.

GEMENI

Esti o prietena foarte buna si toata lumea te apreciaza pentru tot ce faci. Poate azi ar fi o idee buna sa petreci putin timp singura si sa te relaxezi cum stii tu cel mai bine! O zi in solitudine iti incarca bateriile pentru zilele ce vor urma.

RAC

Grijile vin si pleaca, important este sa nu irosesti atata energie pe ele. Astazi este ziua in care trebuie sa spui stop acestor ganduri si sa te concentrezi pe ceva pozitiv. Petrece timp cu partenerul tau si bucura-te de ziua aceasta frumoasa, in care par sa iti fi fost pregatite tot felul de mici surprize.

LEU

Daca de obicei ai foarte multa rabdare si poti astepta mult timp pentru ceea ce iti doresti, azi nu va fi la fel. Vrei ceva cu foarte multa ardoare si nu poti avea rabdarea de care dai dovada de cele mai multe ori. Nu iti face griji, acel lucru va sosi! Intre timp, distrage-ti atentia cu ceva ce iti face placere! 

FECIOARA

Astazi este o zi buna sa petreci timp cu persoana iubita! Plimbati-va, uitati-va la un film – orice ati face, acest lucru va apropie si mai mult! Gandeste-te la lucruri pozitive si lasa voia buna sa va inconjoare.

BALANTA

Iti poti oferi sfatul unor colegi de munca sau unor prietene bune. Astazi poti sa ajuti multa lume prin cunostintele tale. Profita de ocazie si demonstreaza cat de hotarata poti fi!

SCORPION

S-ar putea sa te intalnesti cu cineva cu care ai tot vorbit zilele acestea. Daca relatia nu este clara si simti ca persoana profita de bunatatea ta, comunica-i acest lucru. Nu te astepta la prea mult si cel mai important, fii sincera atat cu el cat si cu tine.

SAGETATOR

Esti emotiva astazi si s-ar putea ca acest lucru sa se resimta si in alte proiecte. Cel mai bine ar fi sa te rasfeti cu ceva ce iti place, poate un masaj sau poate o cafea si o carte buna. Activitatile simple te vor umple de energie buna! 

CAPRICORN

Daca simti ca partenerul tau nu iti ofera atata atentie pe cat ti-ai dori, cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa comunici cu el. Poarta o conversatie serioasa si intreaba-l ce il framanta. Nu il presa sa iti spuna imediat ce simte, dar cu siguranta va aprecia grija pe care i-o porti.

VARSATOR

O prietena de-a ta iti va cere azi ajutorul.  Ofera-i sfatul in privinta problemei sale. Ea se va simti mai bine stiind ca ii esti alaturi, iar tu te vei simti mai bine stiind ca ai putut sa ajuti pe cineva.

PESTI

Astazi partenerul tau va vrea sa petreceti timp impreuna. Daca simti ca esti prea ocupata, prioritizeaza-ti responsabilitatile si fa-ti timp pentru persoana iubita. Aceasta va aprecia foarte mult, iar relatia dintre voi doi va fi si mai stransa.

related posts

Modifică setările cookies