Horoscop zilnic 10 aprilie 2017. Leii intalnesc o persoana draga, iar Scorpionii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 aprilie 2017.


BERBEC

Poti sa te afli intr-o situatie destul de neplacuta in a doua parte a zilei, daca nu iti canalizezi energia in mod productiv. Starea ta de sanatate iti da semne ca trebuie sa te ocupi mai mult de ea si sa nu mai exagerezi cu activitatile in care te implici.

TAUR

Te gandesti de mult timp la o excursie si ai gasit momentul ideal pentru a o propune prietenilor, dar si pentru a te apuca de planificat. Stiti cu totii ca pe tine cade aceasta sarcina, asa ca nu mai lungesti vorba.

GEMENI

Esti renumita pentru modul in care iti depasesti propriile limite. Incapatanarea estte cuvantul de baza zilei de astazi, zi in care esti dispusa sa duci la bun sfarsit o multime de proiecte care pareau interminabile.

RAC

Indiferent ca esti acasa, in vacanta, la locul de munca sau la scoala, ai grija ca ceea ce spui sa nu fie un pic prea direct pentru cei din jurul tau. Astazi esti predispusa la conflicte care pot strica dispozitia tuturor.

LEU

Ai prins un pic de timp liber si vrei neaparat sa iesi la suc cu acea prietena pe care o vezi foarte rar, ori cu cineva drag, care a fost plecat la mare departare de tine. Astazi te bucuri de compania cuiva apropiat.

FECIOARA

Ai abilitati nebanuite de a convinge oamenii ca parerea ta este cea mai buna dintre toate, asa ca profiti de asta si scoti la iveala cateva idei pe care le ai si care iti aduc aprecieri din partea sefilor si a colegilor.

BALANTA

Nu ti-ar strica deloc sa capeti un pic de incredere in cei din jurul tau, care iti vor binele. Chiar daca ai o fire independenta, astazi vei primi niste sfaturi pe care nu ar fi rau deloc sa le urmezi.

SCORPION

Cineva cu care nu ati mai vorbit de mult timp va cauta pentru a va povesti o intamplare care va priveste pe amandoua. Vestile noi va bucura si va insenineaza intreaga zi.

SAGETATOR

Simti ca esti trasa intr-o mie de directii si ca tot felul de oameni au nevoie de ajutorul tau. Iti place asta, dar te va obosi si ar fi bine ca spre finalul zilei sa iti rezervi cateva momente doar pentru tine si pentru starea ta de bine.

CAPRICORN

Te simti extrem de curajoasa astazi, asa ca preiei fraiele intr-o situatie care nu iti place deloc, intr-un grup de oameni din care faci parte. Indiferent de ce grup ar fi vorba, ai grija sa nu pari prea agresiva in exprimare.

VARSATOR

Simti ca te apropii cu pasi repezi de una dintre dorintele tale, iar asta iti da o stare buna. E posibil sa fie vorba despre o marire de salariu sau un castig suplimentar la care visezi de mult timp si care isi face simtita prezenta.

PESTI

Nu esti cea mai norocoasa nativa, dar astazi pare ca ai o stea buna deasupra ta. Tot felul de lucruri la care lucrezi par sa se lege si sa dea rezultatele dorite. Ai grija sa nu cazi prea curand in alt vartej emotional, de obicei nu te tine o zi intreaga bucuria asta molipsitoare.

related posts

Modifică setările cookies