Horoscop zilnic 10 august 2017. Leii sunt pusi pe schimbari, iar Balantele iau o decizie importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 10 august 2017:

Tag-uri: #horoscop #zodiac

Berbec

Te simti minunat astazi si toata lumea observa acest lucru. Pur si simplu, emani fericire si optimism. Esti pusa pe fapte mari si te gandesti chair sa organizezi o petrecere, la care sa inviti cativa prieteni. 

 

Taur

Nativele din Taur au o sansa incredibila astazi sa intalneasca o persoana cu adevarat speciala. Cineva care te gaseste cu adevarat incantatoare, cu care ai o multime de lucruri in comun. Timpul trece foarte repede si vei uita de toate problemele in compania acesteia. 


Gemeni

Astazi esti foarte curajoasa si iti spui foarte raspicat punctul de vedere, intr-o problema foarte delicata. Ai succes, in ciuda faptului ca esti cam transanta. 

 

Rac

Esti plina de optimism si te bucuri de viata. Poate si pentru ca esti cu gandul la weekendul care urmeaza sa vina. Indiferent de motiv, vei avea mult mai multe ocazii sa zambesti dupa ce te vei intalni cu noii tai prieteni.

 

Leu

Leii sunt pusi astazi pe schimbari. Simti nevoia sa lamuresti niste lucruri care te tot framanta in ultima vreme.  Te poti astepta la schimbari in relatiile cu cei apropiati. 

 

Fecioara

Sunt multe lucruri care nu mai suporta amanare la serviciu, dar astazi simti sa pui totul pe pauza si sa te retragi, fara sa mai vezi pe nimeni. Spre seara, iti gasesti, in sfarsit, linistea. 

 

Balanta

In sfarsit iti gasesti curajul de a vorbi cu superiorul tau despre lucrurile care te nemultumesc la serviciu. Faptul ca iti exprimi sentimentele, ii ajuta si pe ceilalti sa gaseseasca solutii la care nu te-ai fi gandit pana acum.

 

Scorpion

Esti linistita si impacata cu tine astazi si nimeni si nimic nu te pot scoate din aceasta stare. Un apropiat iti solicita sprijinul. Doar tu stii cum reusesti sa le transmiti tuturor starea de bine. Esti molipsitoare si toata lumea te apreciaza pentru asta.

 

Sagetator

Esti foarte spirituala astazi si te folosesti de toate resursele pentru a  aprofunda anumite domenii care te atrag in ultima vreme. Te gandesti sa te inscrii la niste cursuri sau pur si simplu abordezi o persoana care te poate indruma in acest sens. 


Capricorn

Partenerul tau simte nevoia sa-i arati mai multa pasiune. Esti o experta in gesturi romantice si stii exact ceea ce trebuie sa faci pentru a-l face fericit. Incearca ceva nou si vei simti o evolutie atat in viata de cuplu cat si in viata personala.


Varsator

Ai foarte ocupata in ultiam vreme si chiar daca ai tot amanat, chair simti nevoia unei vacante. Ar trebui sa ai mai multa grija de tine si sa incerci sa te detasezi putin. 


Pesti 

Astazi reusesti sa te tii departe de rautatile celor din jurul tau, dar mai ales sa te detasezi de resentimentele fata de anumite persoane.  Profita de aceasta dispozitie si incearca sa faci lucruri noi. Putin timp dedicat tie nu strica niciodata.

related posts

Modifică setările cookies