Horoscop zilnic 10 decembrie 2016. Sagetatorii primesc o vizita, iar Pestii pot avea probleme de sanatate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 decembrie 2016.


BERBEC

Lasa incapatanarea deoparte si discuta cu acea prietena care te-a suparat, altfel nu va sti niciodata ce s-a intamplat. Este o zi a impacarilor si a explicatiilor, pentru Berbeci.

TAUR

O zi foarte agitata pentru Tauri, care sunt pusi pe drumuri si posibil si pe cheltuieli haotice. Seara ii prinde extenuati.

GEMENI

Toata lumea intelege ca aveti un caracter dual, insa schimbarile bruste de opinie si de temperament nu va ajuta nici pe voi si nici pe ceilalti. Aveti mai multa rabdare cu cei din jur, daca planuiti sa aveti si activitati comune care sa iasa asa cum va doriti.

RAC

Racii nu au o zi tocmai buna si asta se vede in special atunci cand vine vorba de relationarea cu cei din jur. Chiar si in cazul persoanelor apropiate, lipsa de chef din partea Racilor se va resimti puternic si poate chiar sa ii supere pe ceilalti.

LEU

Esti pe cale sa deschizi o discutie in contradictoriu cu cineva la fel de hotarat ca tine, iar asta poate duce foarte usor la o adevarata disputa. Ai mare grija la cuvintele pe care le alegi pentru a-ti exprima nemultumirile.

FECIOARA

Daca reusesti sa iti duci la capat micile planuri pe care le-ai fauct pentru inceputul acestei zile, in a doua parte a ei nu iti ramane decat sa te bucuri de momente calme, in care nu iesi din zona ta de confort.

BALANTA

Primesti un telefon, un email sau chiar o scrisoare cu un mesaj atat de simpatic incat iti inveseleste intreaga zi. Cineva drag, dar care se afla departe de tine, planuieste sa te viziteze curand.

SCORPION

Astazi preferati linistea caminului si micile indeletniciri casnice, poate chiar va apucati de decorarea casei pentru sarbatorile de iarna. In orice caz, Scorpionii au o zi linistita.

SAGETATOR

Primiti o vizita care nu va incanta in mod special, dar care va scoate din plictiseala pe care o acumulati in prima parte a zilei, cand lucruri par sa fie monotone.

CAPRICORN

Esti in vacanta sau tocmai te-ai intors dintr-una, iar bateriile tale sunt incarcate la maximum. Este o zi ideala pentru a fi petrecuta in compania prietenilor, acasa sau in calatorii.

VARSATOR

Te macina o suparare de ceva timp si astazi simti nevoia sa impartasesti asta persoanei despre care crezi, probabil, ca poarta vina. Ai grija sa nu faci acuzatii nefondate.

PESTI

Daca nu sunteti atente la alimentele pe care le consumati si mai ales la micile vicii pe care le aveti, va puteti trezi cu surprize la capitolul sanatate, iar acestea nu pot fi decat neplacute. Nu este o zi a exceselor, deci feriti-va de asta.

related posts

Modifică setările cookies