Horoscop zilnic 10 februarie 2016. Scorpionii se afla intr-un impas financiar, iar Varsatorii sunt greu de multumit


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 februarie 2016. 


BERBEC

Esti de neclintit in decizia pe care ai luat-o cu privire la viitorul profesional. Desi la actualul loc de munca incearca sa te convinga sa nu pleci, tu nu renunti la horararea pe care ai luat-o.

TAUR

Vrei sa ii faci o surpriza partenerului pentru Ziua Indragostitilor, de aceea incerci sa gasesti o varianta de a petrece week-end-ul intr-o locatie romantica. 

GEMENI

A venit momentul sa te gandesti si la tine. Fie ca este vorba despre o sesiune de shopping, fie ca mergi la un salon de infrumusetare, era si timpul sa faci acest pas.

RAC

Ai ramas in urma cu task-urile de la un proiect important de la job, de aceea astazi iti aranjezi programul in asa fel incat sa ramai la munca pana seara.

LEU

Ai inceput goana dupa cumparaturi pentru Ziua Indragostitilor. Inca nu ai gasit cadoul perfect pentru persoana iubita, asa ca astazi mergi prin mai multe magazine pentru a-i cumpara ceva. 

FECIOARA

Se anunta o zi destul de aglomerata, in care trebuie sa iei cateva decizi importante la locul de munca, apoi te vezi cu niste prieteni pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme.

BALANTA

Nu se intampla nimic remarcabil. Iti rezolvi problemele de la job, apoi petreci o seara frumoasa alaturi de persoana iubita, intr-un cadru relaxant si romantic. 

SCORPION

Incerci sa gasesti o solutie pentru a trece peste impasul financiar in care esti. Pana ajungi la o varianta ideala, te imprumuti cu niste bani de la un prieten apropiat. 

SAGETATOR

Esti optimista cu privire la o decizie pe care trebuie sa o primesti pana la sfarsitul zilei si pana la urma se dovedeste ca ai avut dreptate in acest sens. 

CAPRICORN

Ai trecut cu bine peste niste probleme medicale destul de mari, iar acum te bucuri de o perioada mai linistita, in care incerci sa te pui pe picioare.

VARSATOR

Astazi se pare ca nimic nu iti convine. Esti irascibila, nu ai chef de discutii si incerci sa treci peste programul de la job fara sa creezi vreo problema.

PESTI

Partenerul de viata decide ca astazi sa-ti faca o surpriza si te rasfata pe parcursul intregii zile, iar tu te simti ca o printesa si norocoasa ca-l ai alaturi. 

related posts

Modifică setările cookies