Horoscop zilnic 10 februarie 2018. Leii au parte de o zi extraordinara, vezi ce se intampla cu Varsatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 februarie 2018.


BERBEC  
Nu esti in cea mai buna forma si se vede. Nu accepta invitatiile prietenilor in oras daca nu ai starea necesara pentru ca s-ar putea sa le strici si lor dispozitia. Prioritizeaza solutionarea problemelor care nu iti dau pace.

TAUR
Planul sentimental nu este frumos aspectat in aceasta zi. Nu este exclus sa ai o discutie aprinsa cu persoana iubita si sa se ajunga la ruptura. Tot raul spre bine, pentru ca vei ajunge la concluzia ca nu era potrivit pentru tine.

GEMENI 
Petreci o zi minunata in compania celor care iti sunt dragi. Niste prieteni vin in vizita si raman pana spre seara, ceea ce iti va asigura buna dispozitie pentru intreaga zi. Te simti norocoasa ca ii ai alaturi.

RAC 
Nu ai cea mai buna stare de spirit in aceasta zi si va trebui sa faci eforturi mari pentru a iesi din carapacea ta, astfel incat sa fii in stare sa socializezi. Ceva te nemultumeste profund si cu greu vor reusi si cei din jur sa te faca sa zambesti.

LEU  
Cineva din trecut o sa reapara in viata ta. Poate fi vorba despre o persoana pe care ai respins-o, dar care acum reuseste sa iti atraga atentia mai mult decat ai fi crezut ca se poate si ti-ai fi dorit.

FECIOARA
Ai grija la sanatate pentru ca risti sa te imbolnavesti in acest weekend. Imbraca-te bine si incearca sa iti petreci cat mai multe timp in spatii inchise, nu afara, asta daca nu vrei sa iti prelungesti weekendul cu un concediu medical.

BALANTA
Astazi sunt favorizate flirturile, ceea ce inseamna ca poti face primul pas spre tipul care iti place. Asigura-te totusi ca este singur si disponibil inainte de a te entuziasma in ceea ce il priveste.

SCORPION
Sunt favorizate schimbarile radicale asa ca, daca iti doreai sa-ti schimbi look-ul, acum este o zi buna sa o faci pentru ca nu vei fi dezamagita de rezultat. Mergi cu incredere la salon si lasa-te pe mana specialistilor.

SAGETATOR
Astazi suferi o dezamagire din cauza unui prieten. Renunta pe ultima suta de metri la planurile pe care le aveati impreuna si nu reuseste nici macar sa iti dea o explicatie buna pentru care a facut asta.

CAPRICORN 
Nu este exclus sa incepi o aventura din acest weekend. Daca te multumeste o astfel de relatie, arunca-te cu capul inainte. In caz contrar, incearca sa iti tii sentimentele in frau pentru ca vei iesi sifonata din aceasta poveste.

VARSATOR
Iti ocupi timpul cu treburi legate de casa si nu ai chef sa iesi in oras, in ciuda insistentelor din partea prietenilor. Seara te prinde in fata televizorului, cu un bol cu floricele in brate, urmarind un film interesant. 

PESTI 
Esti mai hotarata ca niciodata sa gasesti o sursa suplimentara de venituri si iti petreci ziua punand la cale un plan care sa te duca mai aproape de o reusita de acest gen. Muncind, vei ajunge sa bifezi si acest obiectiv.

related posts

Modifică setările cookies