Horoscop zilnic 10 ianuarie 2017. Berbecii simt nevoia de odihna, iar Racii se implica intr-un nou proiect


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 ianuarie 2017.


BERBEC

Simti nevoia de odihna, dupa ce ai muncit pe nerasuflate in ultima perioada. Este o zi potrivita pentru relaxare si ideala ca sa-ti faci ordine in ganduri si sa pui la cale planul pentru ceea ce intentionezi sa faci pe viitor. Nu uita ca puterea, eleganta si diplomatia sunt atuurile tale, de care trebuie sa profiti in orice moment.

TAUR

Prin energia si spiritul creativ care te caracterizeaza astazi, nu ii dezamgesti pe cei care au incredere in tine si in primul rand pe tine. Este posibil sa faci o greseala, insa nu te judeca aspru pentru acest lucru. Unele lucruri nu pot fi controlate.

GEMENI

Esti sociabila si dispusa sa-i asculti pe ceilalti si sa vorbesti cu ei, motiv pentru care astazi nu vei avea niciun moment liber. In plus, este o zi ideala pentru a lua decizii importante atat pentru tine, cat si pentru cei care depind de tine.

RAC

Esti implicata intr-un nou proiect ce te va solicita atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Pregateste-te sufleteste pentru ce va urma, caci nu va fi o sarcina chiar usoara, ci dimpotriva una de care va depinde in mod direct evolutia companiei pentru care lucrezi.

LEU

Nu este o zi in care sa faci fata cu succes tuturor barierelor si obstacolelor care ti se pun in cale, insa in mare masura reusesti sa le depasesti. De asemenea, vei observa spre sfarsitul zilei ca ti-ai irosit energia inutil pentru anumite persoane din viata ta.

FECIOARA

Daca ti-ai propus ca astaiz sa ai parte de o zi linistita, fara altercatii si discutii in contradictoriu, sigur te-ai inselat. Spre seara, vei dori sa te relaxezi alaturi de prietenele tale, pentru ca timpul petrecut alaturi de ele iti ofera intotdeauna o stare de bine.

BALANTA

Este o zi plina de dinamism, care pur si simplu nu-ti permite nicio clipa sa te odihnesti sau sa iti rezolvi problemele personale. La locul de munca, toata lumea trage de tine, are nevoie de parerile tale si iti solicita sprijinul inclusiv in proiecte in care nu ai mai fost implicata pana acum.

SCORPION

 

SAGETATOR

Astazi reusesti sa te faci remarcata, sa fii in forma buna, sa fii vesela si optimista si sa le transmiti si celorlalti o stare de bine. Se poate spune ca astazi emani o energie vizibil pozitiva, iar problemele nu isi vor mai face aparitia in calea ta. 

CAPRICORN

Astazi vei intalni pe cineva care iti va face inima sa tresara, iar astfel viata afectiva va fi in favoarea ta. Profta de aceasta ocazie si nu incerca sa gasesti defecte si lucruri care nu-ti plac, ci fa tot posibilul sa-l tii aproape de tine cat mai mult timp.
 

VARSATOR

Aceasta zi te poate indemna la visare excesiva, iluzii si deziluzii si este posibil sa te afli intr-un climat favorabil infidelitatii, inselaciunii si, poate inainte tuturor, imposibilitatii de concentrare. Incearca sa-ti revii si sa profiti de lucrurile bune care ti se intampla.

PESTI

Momentele tandre vor alterna astazi cu unele mici tensiuni, dar relatia ta cu partenerul nu se afla in niciun pericol. Totusi ar trebui sa-i acorzi mai multa atentie si sa ai mai multa grija de el, nu sa-l tratezi cu indiferenta.

related posts

Modifică setările cookies