Horoscop zilnic 10 iulie 2014. Leii si-ar putea intalni marea iubire, in timp ce Taurii au parte de o reusita


Horoscop zilnic 10 iulie 2014. In plus, daca esti si din zodia Gemenilor, iesi in oras si te relaxezi.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 7 - 13 IULIE

 

BERBEC

Vei avea o buna dispozitie molipsitoare astazi. Intuitia ta nu da gres si te poti astepta in orice moment al zilei la o reusita in plan personal sau profesional. Felicitari!

TAUR

Atmosfera de acasa se resfrange asupra ta. Daca esti inconjurata de iubire si liniste, vei avea parte de o zi in acelasi ton. Daca, in schimb, ai tensiuni in familie, nu-ti va merge deloc bine. E posibil sa ai parte de o vizita neanuntata si sa primesti musafiri.

GEMENI

O zi propice pentru activitati artistice sau evenimente care sa te ajute sa te destinzi. Daca ai o prietenie cu un barbat, e posibil ca ea sa se transforme  in ceva mai mult de atat. 

RAC

Esti pe fuga azi. Spre sfarsitul zilei, ai parte de o extravaganta: fie esti invitata in oras de prieteni, fie partenerul iti propune sa iesiti la o cina romantica. E o zi potrivita pentru alint si voie buna.

LEU

O zi norocoasa pentru Lei! Ai parte de o reusita care iti imbunatateste stima de sine si te ajuta sa te mobilizezi. E posibil sa cunosti oameni noi astazi si sa poate sa-ti intalnesti marea iubire.

FECIOARA

Desi preferi sa stai retrasa astazi, nu ai nicio sansa. Esti inconjurata de oameni cu care trebuie sa interactionezi si colaborezi, asa ca nu-ti ramane decat sa-ti pui creativitatea la bataie si sa iti folosesti talentul analitic pentru a duce la bun sfarsit un proiect.

BALANTA

O zi aspectata favorabil pentru Balante. Revin in viata ta prieteni vechi, de care uitasei, dar pe care i-ai indragit la un moment dat. E posibil chiar sa-ti cunosti marea iubire, asa ca fii cu ochii in patru.

SCORPION

Totul are un pret si vei simti astazi pe pielea ta acest lucru. Nu trebuie insa sa iei zicala mot a mot. Vei reusi sa-ti indeplinesti o dorinta, insa platind prin multa munca si mult timp. E o lectie pe care trebuie sa o tii minte.

SAGETATOR

Incepi o noua poveste de iubire. Vrei sa simti iar fluturi in stomac si primii fiori ai dragostei, iar astazi vei avea parte de ei. Incepi o noua pagina din povestea vietii tale amoroase si va fi una promitatoare.

CAPRICORN

Desi esti rezervata la capitolul iubire, flacara pasiunii te cuprinde pana si pe tine astazi. Nu te simti in largul tau intrucat fluturii inceputului de iubire iti distrag atentia de la lucrurile importante.

VARSATOR

Nu e o zi tocmai stralucita pentru Varsatori. Ai parte de o confruntare, o cearta cu cineva, iar in urma acestui conflict pierzi un lucru, o prietenie la care tii. Fii pregatita sa faci fata situatiei.

PESTI

E o zi in care trebuie sa-ti pui la bataie carisma daca vrei sa obtii rezultate bune. Fii prietenoasa cu cei din jur si vei vedea cum vor incepe sa coopereze si sa te ajute cand ai nevoie.

related posts

Modifică setările cookies