Horoscop zilnic 10 mai 2017. Gemenii trebuie sa fie atenti la cei din jur, iar Racii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 mai 2017.


BERBEC

Este o zi perfecta sa te rasfeti si sa iti rasfeti persoana iubita. Redescoperiti placerea de a petrece mai mult timp impreuna si aveti viziuni similare. Simti nevoia de mai multa distractie in cuplu si astazi este ziua ideala pentru asta.

TAUR

Ai tendinta de a te indragosti la prima vedere, mai ales daca se intampla sa cunosti pe cineva intr-un mediu distractiv. Esti spontana, iar acest lucru este foarte bun pentru tine in special pentru ca astazi vei intalni o persoana speciala, care odata ce te va face sa razi te va putea cuceri complet.

GEMENI

Fii atenta la toate semnalele pe care le primesti de la colegi sau de la grupul de prieteni si incearca sa le intelegi si parerile mai putin pe placut tau. Daca vrei sa aveti activitati de grup, este necesar sa luati decizii discutate impreuna.

RAC

Una dintre persoanele dragi tie, dar pe care le vezi foarte rar, te cauta astazi si iti face o invitatie care te bucura. Sperai de mult timp sa aveti ocazia sa va revedeti si sa puteti recupera timpul pierdut.

LEU

Te simti eliberata de toate energiile negative, atunci cand faci lucruri care iti plac. Reusesti in sfarsit, sa evadezi din rutina ta zilnica, astazi si sa te distrezi sau chiar sa ai parte de o portie zdravana de odihna. 

FECIOARA

Primesti o invitatie pe care nu o poti refuza si te vezi nevoita sa participi la un eveniment despre care nu poti spune ca iti face o placere nemaipomenita. Incearca sa fii deschisa, poti fi surprinsa placut.

BALANTA

Porti o discutie serioasa cu persoana iubita. Realizezi ca sentimentele tale schimbatoare il pot deranja si ii pot da o stare de incertitudine. Este doar o situatie temporara, dar trebuie sa o discutati, pentru a putea sa o depasiti impreuna.

SCORPION

Simti nevoia sa fii mai ascultatoare. Te intereseaza sfaturile pe care ti le da persoana iubita. De data asta o sa il asculti si te vei conforma lui, macar pentru ziua aceasta, cand ai multe pe cap si trebuie sa te organizezi cu grija.

SAGETATOR

Participi la un eveniment important in seara aceasta. Ai ocazia sa intalnesti persoane despre care credeai ca sunt complet diferite de tine, dar care te surprind placut.

CAPRICORN

Se pare ca in actuala ta relatie a intervenit monotonia. Azi iti doresti sa faceti ceva complet diferit, suficient cat sa reaprinda scanteia dintre voi, asa ca poate faci chiar tu o vinitatie indrazneata si il surprinzi. 

VARSATOR

La iesirea de diseara te vei asigura ca o sa ai o tinuta ce va atrage toate privirile, vei petrece timpul intr-un mod complet pe gustul tau si te vei pune in valoare datorita zambetului. Este o seara in care te distrezi de minune.

PESTI

Iesi la o prima intalnire in seara asta. Sunt mari sanse sa te bucuri de o seara frumoasa, sa aveti o conversatie piperata si multe subiecte in comun. Sunteti perfect compatibili!

related posts

Modifică setările cookies