Horoscop zilnic 10 martie 2016. Scorpionii au tendinta de a se enerva usor, iar Pestii sunt nemultumiti de job


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 martie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Simti ca sentimentele tale fata de un amic sunt din ce in ce mai puternice. Ai vrea sa faci ceva in acest sens si sa ii dai si lui de inteles ca il placi, insa te temi de un refuz.

TAUR

Ai parte de o surpriza placuta din partea persoanei iubite, care vrea sa isi arate in acest mod afectiunea pentru tine.  Te simti iubita si rasfatata, iar lucrul asta parca iti da aripi.

GEMENI

Esti ingrijorata pentru situatia de la birou si stai toata ziua in tensiune. Ai de luat o hotarare  importanta si lucrul acesta te framanta. Desi nu iti place sa iti asumi responsabilitatea, de data asta nu ai de ales: decizia sta in mainile tale.

RAC

Relatia cu partenerul merge din ce in ce mai bine si te gandesti ca poate ar fi momentul sa treceti la urmatoarea etapa. Te temi totusi sa deschizi subiectul, pentru ca exista o mica posibilitate ca el sa nu fie pe aceeasi lungime de unda ca tine.

LEU

Te simti demoralizata si nu stii cum sa iesi din aceasta stare care nu iti face prea bine. Incearca sa cauti compania prietenilor si sa nu refuzi niciun sfat binevoitor. Ai nevoie de sprijin si nu ii refuza pe cei care il ofera.

FECIOARA

Astazi gandul iti zboara la o persoana de care te simti din ce in ce mai atrasa. Desi nu vrei sa recunosti ca ai sentimente fata de el, pana la urma iti vei da seama ca nu iti mai poti ignora adevaratele emotii.

BALANTA

Esti destul de nehotarata astazi, motiv pentru care nu duci la bun sfarsit mare parte din lucrurile pe care ti le propui. In loc sa analizezi pe toate partile fiecare situatie si apoi sa dai inapoi, mai bine ai lasa instinctul sa te ghideze.

SCORPION

Te enervezi usor astazi si ai tendinta de a critica pe oricine si orice. Ar trebui sa ai mai mare atentie la ce limbaj folosesti si cu cine te certi astazi, pentru ca s-ar putea sa ai de suferit.

SAGETATOR

Reusesti sa te faci remarcata astazi cu optimismul si carisma de care dai dovada. Esti in centrul atentiei, iar lucrul acesta iti face placere, chiar daca uneori atitudinea celor din jur este un pic cam coplesitoare pentru tine.

CAPRICORN

Desi prima parte a zilei este extrem de solicitanta pentru tine, vei avea parte de relaxarea mult dorita spre seara. Te vei afla intr-o companie placuta, care ta va face sa te simti in largul tau.

VARSATOR

Esti nemultumita de relatia pe care o ai cu actualul partener si te gandesti ca este momentul sa aveti o discutie serioasa, in care sa analizati plusurile si minusurile din viata voastra. S-ar putea sa nu iti placa ce auzi de la el.

PESTI

Atmosfera de la job este din ce in ce mai greu de tolerat si te gandesti ca poate este momentul sa faci o schimbare in viata ta din punct de vedere profesional. Incerci sa te obisnuiesti cu gandul ca s-ar putea sa iti schimbi jobul destul de curand.

related posts

Modifică setările cookies