Horoscop zilnic 10 martie 2017. Pestii fac schimbari importante, Gemenii primesc o veste care le imbunatateste ziua


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 martie 2017.


 

BERBEC

Nu esti buna prietena cu proiectele pe termen lung si de multe ori simti nevoia sa abandonezi la jumatate lucrurile pe care le-ai inceput. Evita sa faci asta astazi, un superior este cu ochii pe tine.

TAUR

Ai tendinta de a lua totul foarte personal si de a reactiona in consecinta. Asigura-te insa ca e vorba despre o problema care te include, pentru a nu parea complet exagerata in momenrul in care iti exprimi nemultumirile.

GEMENI

Cineva apropiat te cauta pentru a-ti da o veste care te incanta peste masura. Aveai nevoie de un element pozitiv in viata ta, pentru ca ultimele zile nu au facut decat sa iti dea motive de ingrijorare.

RAC

Ai de recuperat ceva din timpul pe care l-ai tot pierdut zilele anterioare. Mai exact, trebuie sa iti duci la capat responsabilitatile si sa iti calculezi foarte bine urmatoarele planuri.

LEU

Ai o stare diferita astazi si cauti intelegere de la cei din jurul tau. Sunt zile in care nu poti fi tu comicul grupului si in care simti nevoia sa stai linistita, doar tu cu gandurile tale, iar astazi este una dntre acele zile.

FECIOARA

Te gasesti in situatia in care ai de lucrat la un proiect cu persoane pe care nu le placi deloc. Incearca sa nu amesteci viata personala cu cea profesionala si sa te tii departe de dis cutii neplacute.

BALANTA

Ai nevoie sa iti iei gandul de la responsabilitatile stresante pe care le-ai tot avut in ultimul timp. Nu ar strica sa iti iei o zi libera, in care sa te ocupi doar de tine si de ceea ce te face sa te simti bine.

SCORPION

Sunt tot felul de energii si emotii in jurul tau astazi, care nu te lasa sa iti vezi linistita de treburi. Anumite persoane te fac sa li te alaturi in starea lor de spirit si iti influenteaza foarte mult intreaga zi.

SAGETATOR

Astazi mergi la cumparaturi, iti faci un cadou, deschizi acel abonament la cosmetica sau pur si simplu imbraci cea mai buna rochie din dulap. Un lucru este clar: vrei sa te rasfeti si nimic nu te opreste.

CAPRICORN

Esti extrem de incarcata de emotii astazi, un lucru care te face sa nu te simti in elementul tau. Tocmai de aceea eviti sa intri in discutii si sa socializezi prea mult, nu vrei ca ceilalti sa-ti vada si partea emotiva.

VARSATOR

Esti constienta de unele greseli pe care le-ai facut si incerci sa ramai in umbra macar pentru o zi. Nu esti pregatita sa primesti reprosuri, in ciuda faptului ca pana si tu singura ti-ai facut cateva.

PESTI

Incepi o lunga etapa de schimbari din viata ta, de la job pana la relatiile in care esti implicata si incepi asta chiar de astazi. Nu mai suporti lipsa de organizare in care te afli si incepi sa iei masuri.

related posts

Modifică setările cookies