Horoscop zilnic 10 martie 2018. Berbecii se bucura de succes. Vezi ce se intampla cu Leii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 martie 2018.


BERBEC  

Te bucuri de o zi reusita in care iti implinesti un vis. Asteptarea a luat sfarsit si, dupa ce ai muncit destul de mult, vine momentul in care vei culege roadele. Ai toate motivele sa fii mandra de realizarile tale. 

TAUR

Iti petreci ziua muncind si vei fi nevoita sa faci asta pentru ca ai tot tras de timp si nu ti-ai facut treburile la timpul lor. Nu ai de ce sa iti plangi de mila. Data viitoare poate vei reusi sa te organizezi mai bine.

GEMENI 

Auzi niste zvonuri despre persoana iubita si nu iti fac bine. Incearca sa nu tii cont de ceea ce se spune in stanga si in dreapta pentru ca asa se va subezi relatia ta si va ajunge sa se tina doar de un fir de ata.

RAC 

Ai niste cheltuieli neprevazute, care iti strica planurile pe care ti le facusei pentru aceasta luna. Va trebui sa tragi din greu pentru a-ti reechilibra bugetul si pentru a iesi din acest impas. Fii increzatoare si vei reusi!

LEU  

Faci achizitii costisitoare fara sa stai sa te gandesti daca intr-adevar ai nevoie de obiectele respective sau nu. Cu alte cuvinte, faci shopping in mod impulsiv si nu este exclus sa ajungi sa regreti acest comportament in scurt timp. Incearca sa stai departe de mall-uri in aceasta zi.

FECIOARA

Ai grija la bugetul familiei si nu arunca banii in stanga si in dreapta. Incearca, pe cat posibil, sa fii mai cumpatata in aceasta perioada. Domoleste-ti pofta de a te rasfata cu sesiuni de shopping costisitoare.

BALANTA

Stai foarte bine la capitolul magnetism, asa ca, fara sa depui prea mult effort, vei reusi sa atragi atentia persoanei care iti place. Usurinta cu care te faci remarcata ii va surprinde pe toti din anturajul tau.

SCORPION

Cineva iti va pune astazi rabdarea la incercare. Cu greu reusesti sa te abtii si sa iti pastrezi zambetul pe buze, desi esti o fire impulsiva. Prin urmare, putem spune ca astazi vei reusi imposibilul, iar asta te va face sa fii mandra de tine.

SAGETATOR

Conflictele sunt la ordinea zilei in familia ta. Din pacate, va trebui intai sa purtati discutii mai aprinse pentru a clarifica anumite situatii si nu exista nicio alta solutie mai simpla pentru a rezolva problemele cu care va confruntati.

CAPRICORN 

Va trebui sa lucrezi astazi cot la cot cu o persoana care nu este tocmai pe placul tau. Aroganta de care da dovada te va scoate din minti si, cu greu, vei reusi sa iti pastrezi calmul si sa duci la bun sfarsit ceea ce ai de facut. 

VARSATOR

Astazi reusesti sa gasesti un obiect pe care credeai ca l-ai pierdut cu mult timp in urma. Pe viitor, incearca sa fii mai organizata si nu mai da vina pe cineva nevinovat pentru faptul ca uiti unde iti lasi lucrurile.

PESTI 

Esti intr-o forma de zile mari si se vede! Prin urmare, asteapta-te sa primesti multe complimente astazi. Transmiti o energie pozitiva molipsitoare, iar asta te face sa atragi lucruri bune in viata ta.

related posts

Modifică setările cookies