Horoscop zilnic 10 noiembrie 2017. Racii pot intra in conflicte, iar Capricornii primesc o veste care ii bucura


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 noiembrie 2017.


BERBEC

O zi plina de rasfat si veselie, pentru Berbeci. Ati primit o suma de bani la care nu va asteptati sau cineva va face un cadou care va schimba complet starea de spirit. Iesiti in oras, mergeti la cumparaturi, ba chiar sunteti hotarate sa oferiti mici atentii si celor dragi din jurul vostru.

 

TAUR

Incapatanarea este cea care va conduce, in aceasta zi si care va face sa nu fiti pe aceeasi lungime de unda cu cei din jur. Nu va convin diverse lucruri si tineti mortis sa vociferati asta. Orice ar fi, astazi nu sunteti pregatite sa tineti cont si de parerea altcuiva decat a voastra.

 

GEMENI

Sunteti puse pe ganduri si toate sunt indreptate mai degraba catre trecut, ceea ce nu va prea ajuta sa faceti ceva concret, astazi. Nu va puteti concentra la foarte mult lucruri si abia asteptati ca ziua aceasta sa se incheie si sa va puteti odihni in intimitatea casei si a familiei.

 

RAC

La cea mai mica neantetie, te poti trezi in discutii mai putin placute, cu colegii de serviciu. De cateva zile sta sa izbucneasca un conflict pe care ai incercat sa il eviti, dar care astazi se face simtit mai mult decat oricand.

 

LEU 

Faceti parte dintr-un mediu nou, poate chiar ati achimbat un loc de munca, iar persoanele care nu va cunosc foarte bine trebuie sa fie pregatite pentru ceea ce aveti de oferit. Glume, energie, zambete largi si mult zgomot le vor umple ziua, pentru ca ai o stare extraordinara, care scoate la iveala latura ta vesela. 

 

FECIOARA

Aveti o zi plina de emotii, in care sentimentele par sa va conduca pe deplin. Veti oscila foarte usor de la veselie la stari de panica si la nevoia de a va indeparta de toate activitatile pe care le aveti in prezent. Nu luati decizii astazi, pentru ca nu vor fi suficient de bazate pe ratiune.

 

BALANTA

Caracterul vostru dual va ajuta sa mediati o situatie conflictuala la care luati parte fara voia voastra. Nu va place sa va faceti simtita prezenta in problemele altora, insa faptul ca puteti oferi o mana de ajutor unor persoane apropiate va impulsioneaza sa luati atitudine.

 

SCORPION

Astazi aveti o zi destul de aglomerata, desi dimineata incepe intr-un ritm molcom. Va bazati pe o zi aparent lipsita de complicatii, insa lucrurile nu se dovedesc deloc pe gustul vostru. Sunteti inconjurate de oameni galagiosi, care va obosesc, intreaga zi.

 

SAGETATOR

Astazi sunteti cele mai liniste native ale zodiacului. Ziua voastra nu putea fi mai buna si mai calma de atat. Pare ca toate astrele s-au aliniat pentru a va face un drum lin in indeplinirea tuturor responsabilitatilor pe care le aveti si totul va iese de minune.

 

CAPRICORN

Primiti o veste buna de la locul de munca. Poate fi vorba despre o promovare sau despre implicarea ta intr-un nou proiect. In orice caz, promisiunile salariale sunt bune si asta va da o stare buna pentru intreaga zi.

 

VARSATOR 

Munca depusa in ultimele zile va ajunge din urma si va da o stare complet lipsita de energie. Nu este deloc indicat sa faceti lucrurile in acelasi ritm, pentru ca riscati sa iscati adevarate probleme de sanatate.

 

PESTI

Aveti mici nelinisti, care atunci cand apar simultan va fac sa intrati intr-o stare de anxietate puternica. Lucrurile nu sunt atat de tragice pe cat le vedeti voi si este foarte important sa va ocupati de ceea ce va deranjeaza pe rand. In felul acesta nu veti fi extenuate inainte de a incepe rezolvarea problemelor.

related posts

Modifică setările cookies