Horoscop zilnic 11 august 2017. Taurii au parte de provocari, iar Balantele primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 august 2017.

Tag-uri:

BERBEC

Iti place sa risti astazi. Cu toate ca ai facut deja o strategie, la care ai lucrat multa vreme, vrei sa lasi totul balta si mizezi pe intuitie. Ai putea sa fii surprinsa de rezultate. 

 

TAUR

Astazi este ziua provocarilor, atat la serviciu, cat si in relatia de cuplu. Te descurci foarte bine, asadar consecintele nu te vor marca deloc. De asemenea, ai sansa de a castiga niste bani suplimentar.

 

GEMENI

Viata amoroasa devine din ce in ce mai complicata astazi. Partenerul tau vrea sa discutati despre fapte din trecut care l-au deranjat foaret mult si nu poti evita un mic conflict care se naste intre voi. Trateaza totul cu rabdare si incredere si lucrurile se vor indrepta.

 

RAC

Te simti foarte obosita, mai ales ca ai parte de o zi foarte incarcata. De-abioa spre seara reusesti sa te linistesti, dar te simti atat de epuizata, incat nu mai ai chef sa pleci din casa si esti tentata sa refuzi invitatia prietenilor care trag de tine, sa te scoata in oras.

 

LEU

Ai facut niste planuri pentru weekend, iar acum poti afla cu surprindere ca lucrurile nu merg asa cum te asteptai si vei fi nevoita sa anulezi. Nu esti intr-o perioada prea productiva, asa ca putina organizare ti-ar trebui. Macar atat cat sa suplinesti lipta ideilor salvatoare.

 

FECIOARA

Astazi este ziua potrivita daca vrei sa faci o schimbare in viata ta. Indiferent ca vrei sa pleci intr-o calatorie, sa cumperi o casa sau sa te casatoresti, astrele sunt de partea ta. O persoana in varsta din familie te sustine, desi nu-ai fi asteptat. 

 

BALANTA

Incearca sa-ti pastrezi calmul astazi. Este foaret multa tensiune in jurul tau si esti ca un burete. Gaseste-ti preocupari care sa te relaxeze. Pe seara, iesi in oras in compania unor persoane foarte amuzante, care te vor binedispune. 

 

SCORPION

Te consumi pentru lucrurile care chiar nu conteaza. Toate nimicurile le pui la suflet si-ti consumi energia de pomana. Incearca sa fii mai relaxata. Esti prea stresata si asta iti poate afecta si relatia sentimentala. 

 

SAGETATOR

Esti nevoita sa strangi putin cureaua si sa gestionezi mult mai precaut resursele financiare. Ai aruncat cu bani in ultima vreme si simti ca nu te-ai ales cu nimic. Nu esti chiar in criza, insa vei intra in curand daca nu te chibzuiesti. 

 

CAPRICORN

Astazi esti plina de romantism, iar pesoana iubita se simte cu adevarat rasfatata. Fie ca pregatesti o cina surpriza, fie ca vrei sa plecati intr-o calatorie doar voi doi, aveti ocazia sa intariti si mai mult relatia. 
 

VARSATOR

Nu ai motive de ingrijorare din punct de vedere financiar, chiar daca simti ca nu esti acolo unde trebuie la acest capitol. Este momentul sa-ti oferi putin timp tie, pentru a-ti incarca bateriile si a te pregati pentru noile proiecte. Profita de zilele libere!

 

PESTI

Nu te poti concentra la nimic astazi. Esti cu gandul la vacanta si atat. Vrei sa mergi in cat mai multe locuri, intr-un timp foare scurt si incerci sa-ti convingi si prietenii sa te urmeze. 

related posts

Modifică setările cookies