Horoscop zilnic 11 decembrie 2016. Capricornii intampina dificultati in viata de cuplu, iar Racii pleaca intr-o vacanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 decembrie 2016.


BERBEC

Sunt probleme la capitolul financiar astazi, iar voi va acomodati destul de greu cu o astfel de situatie, asa ca seara va prinde morocanosi si plictisiti.

TAUR

Nu ar strica sa fiti un pic mai deschise la a cunoaste oameni noi, pentru ca ocazii sunt din plin. Cine stie, poate chiar azi intalniti pe cineva care va schimba prioritatile in vietile voastre.

GEMENI

Ai o stare neplacuta, inca de la inceputul zilei, iar asta te face sa anulezi o parte dintre planurile pe care le aveai pentru astazi si sa va dedicati mai mult voua insiva.

RAC

Iesi din oras sau te indepartezi considerabil de casa si de locurile in care iti petreci timpul de obicei. Indiferent ca pleci in vacanta sau doar dai o fuga pana la munte, astazi totul este despre relaxare, in ceea ce te priveste.

LEU

Afli o multime de lucruri noi azi, in urma intalnirii cu un grup de prietene. Micile povestiri nu sunt pe placul tau si iti dau o stare de agitatie, facandu-te sa te gandesti de doua ori inainte sa mai petreci timp in compania anumitor persoane.

FECIOARA

Nici Fecioarele nu stau foarte bine la capitolul financiar si se vad nevoite sa ia o pauza de la lista lunga de cumparaturi pe care o planuiau pentru azi.

BALANTA

Nu esti deloc prietenoasa astazi si preferi sa ramai in casa, la adapost de persoane care te-ar putea face sa rabufnesti si sa iti descarcii nervii pe cine nu trebuie.

SCORPION

Ai nevoie de foarte mult auto-control pentru a evita o discutie neplacuta sau o disputa cu cineva foarte apropiat. Esti nemultumita de o persoana importanta din viata ta si iti doresti cu orice pret sa schimbi unele lucruri la aceasta persoana.

SAGETATOR

Sagetatorii preiau fraiele unei activitati de grup pe care o au in cursul acestei zile si se descurca de minune. Ba chiar primesc si laude, care ii fac sa se simta exceptional.

CAPRICORN

Viata de cuplu a Capricornilor nu este tocmai roz. Cei singuri se indeparteaza de persoanele care le-ar putea fi parteneri, iar cei caqre se afla intr-o relatie sunt pe cale sa ia decizii pripite, ambele situatii fiind determinate de caracterul usor pretentios al nativilor.

VARSATOR

Ai multe planuri pentru aceasta zi si nu accepti ideea ca vreunul dintre ele nu ar functiona, asa ca iti aduni toate fortele si te axezi doar pe anumite lucruri, ignorand faptul ca este weekend.

PESTI

A sosit momentul sa ti se recunoasca unele merite care ti-au fost negate o lunga perioada de timp, insa nu dispui de energia necesara pentru a te mai bucura de asta, chiar daca vestile sunt cat se poate de bune.

related posts

Modifică setările cookies