Horoscop zilnic 11 decembrie 2017. Capricornii sunt intr-o forma de zile mari, vezi ce se intampla cu Racii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 decembrie 2017. 

Tag-uri:

BERBEC

Ai o stare de spirit destul de proasta, iar cei din jurul tau fac orice pentru a te inveseli, insa fara prea multe rezultate. Incearca sa faci ceva care iti face placere si care sa te scoata din aceasta pasa.

TAUR

Te certi cu partenerul de viata inca de la primele ore ale diminetii, iar problemele continuta si la serivicu, unde ai diverse discutii contradictorii cu cativa colegi. 


GEMENI

urmeaza sa participi la un eveniment important din familie, de aceea ziua de astazi o dedici gasirii tinutei potrivite, dar si cumparatii unui cadou. 


RAC
 

Esti nevoita sa ramai cateva ore in plus la locul de munca, asa ca te vezi nevoita sa amani iesirea cu prietenii programata pentru diseara. 

LEU 
 

Primesti vizita unei prietene pe care nu ai mai vazut-o de ceva timp, asa ca intreaga zi o petreci alaturi de ea, in oras, apoi la un film asa cum faceati in trecut. 

FECIOARA

Chiar daca se apropie week-end-ul, tu ai atat de multa treaba de facut, incat nici nu te poti bucura de acest lucru, mai ales ca esti nevoita sa lucrezi si sambata. 


BALANTA

Ceea ce trebuia sa fie o alta zi obisnuita din viata ta, s-a transformat intr-un dezastru dupa ce ai aflat necazurile care s-au abatut asupra unei prietene foarte buna. 


SCORPION

Problemele financiare par ca nu se mai termina, iar astazi lucrurile se agraveaza si mai tare dupa ce aflii ca esti nevoita sa faci cateva cumparaturi neplanificate. 


SAGETATOR

Te-ai trezit cu o durere ingrozitoare de cap care nu-ti da pace pe parcursul zilei, iar asta iti afecteaza capacitatea de munca la job. 


CAPRICORN 


Esti intr-o forma de zile mari, iti rezolvi problemele de la job mai devreme decat de obicei, asa dupa-amiaza te resfeti in oras, la masaj sau la cumparaturi. 

VARSATOR 

Vrei sa faci o schimbare in viata ta, iar pentru moment te multumesti sa schimbi cateva lucruri prin casa, dupa ce in prealabil ai fost la cumparaturi.


PESTI 

Ai o zi incarcata , care te solicita intens. Reusesti, insa, sa faci fata cu brio provocarilor. Primesti aprecierile colegilor si sefilor tai. 


 

related posts

Modifică setările cookies