Horoscop zilnic 11 februarie 2016, Leii se confrunta cu probleme la job, iar Berbecii sunt curajosi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 februarie 2016. 


BERBEC

Astazi esti extrem de curajoasa si simti ca poti sa realizezi orice iti propui. Ai incredere in intuitia ta si iei cateva decizii riscante, insa nu iti pare rau de alegerea facuta.

TAUR

Astazi nu ai chef de nimic, nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut la locul de munca, iar pe seara iti versi nervii pe partenerul de viata, chiar daca acesta nu ti-a gresit cu nimic. 

GEMENI

Esti intr-un impas financiar major si te vezi nevoita sa apelezi la ajutorul unei prietene pe care o rogi sa te imprumute cu niste bani pana iti rezolvi problemele. 

RAC

Ai tendinta de a te lasa foarte mult influentata de cei din jur si lucrul asta nu iti face bine. Incearca sa ai mai mare incredere in tine si asuma-ti anumite responsabilitati. Nu mai lasa pe altii sa hotarasca in locul tau si sa iti dirijeze viata.

LEU

Te confrunti cu o serie de probleme la locul de munca, iar din aceasta cauza nu esti intr-o dispozitie prea buna. Spre sfarsitul zilei reusesti sa te mai relaxezi, insa asta nu te va ajuta foarte mult.

FECIOARA

Este nevoie sa faci un exercitiu de diplomatie, deoarece la munca apar tot felul de conflicte in care esti implicata fara voia ta si din care trebuie sa iesi cat mai elegant. 

BALANTA

Ai o dispozitie destul de proasta astazi, asa ca ar fi indicat sa nu te implici in discutii prea serioase si sa incerci sa eviti sa te faci prea mult remarcata. 

SCORPION

Ai parte de o zi extrem de aglomerata, cu foarte multa treaba la munca, dar pe care nu prea reusesti sa o duci la capat din cauza unei migrene cumplite.

SAGETATOR

Ziua de astazi este o adevarata provocare pentru tine, mai ales ca fiecare activitate si fiecare pas pe care le faci vor fi curprinse de emotie. Ai nevoie de compania cuiva energic si placut, astfel incat sa capeti si tu o stare de bine.

CAPRICORN

Esti si tu surprinsa de sentimentele pe care ai inceput sa le ai fata de un prieten bun. Insa inainte de a trece la actiune, vrei sa fii sigura ca nu este doar ceva de moment.

VARSATOR

Ai de luat o decizie importanta si tot amani momentul. Nu esti deloc sigura pe tine si te lasi influentata de persoane care nu iti vor intotdeauna binele.

PESTI

Atmosfera de acasa se resfrange asupra ta. Daca esti inconjurata de iubire si liniste, vei avea parte de o zi in acelasi ton. Daca, in schimb, ai tensiuni in familie, nu-ti va merge deloc bine. 

related posts

Modifică setările cookies