Horoscop zilnic 11 februarie 2018. Gemenii au parte de o surpriza, vezi ce se intampla cu Leii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 februarie 2018.


BERBEC 

Dedici aceasta zi planului sentimental. Daca lucrurile nu au mers atat de bine in ultima perioada intre tine si partener, aceasta zi ar putea sa va apropie din nou. Gasesti solutia perfecta pentru a aduce armonia in viata de cuplu.

TAUR

Asteptarea a luat sfarsit. Astazi reusesti sa iti atingi un obiectiv pentru care ai muncit foarte mult in ultima perioada. Nu ai avut o misiune usoara, dart e vei simti extraordinar cand vei incepe sa culegi roadele.

GEMENI 

Reusesti sa intri in vorba cu o persoana de care esti indragostita in secret. Din fericire, descoperi faptul ca aveti multe in comun si ca sentimentele iti sunt impartasite. Gradul de entuziasm atinge cote maxime.

RAC 

Reusesti sa fii foarte productiva astazi si sa faci tot ce iti propui. Preferi sa te trezesti devreme, astfel incat sa-ti faci treburile in tihna si abia dupa ce rezolvi toate problemele, sa te relaxezi si sa te bucuri de aceasta zi de weekend. 

LEU  

Ai parte de o zi cu o incarcatura emotionala foarte puternica. Treci prin niste momente dificile in viata de cuplu. Comunicarea dintre tine si partener lasa de dorit si de aici iau nastere conflictele care te tin ca pe jar.

FECIOARĂ

Motivele tale de bucurie de astazi sunt legate de cei dragi, de familie. Te bucuri de compania lor, primesti niste prieteni in vizita si reusesti sa te incarci de la ei cu foarte multa energie pozitiva.

BALANȚĂ

Reusesti sa gasesti solutia la o problema care nu iti dadea pace de ceva timp. Privesti totul dintr-o alta perspectiva si, spre surprinderea ta, descoperi ca aceasta solutie a fost “sub nasul tau” tot timpul.

SCORPION

Esti pusa sa alegi intre anturaj si persoana iubita, iar decizia nu este una usoara. Se poate lasa cu certuri pentru ca nu reusesti sa impaci si capra si varza, ceea ce iti va strica starea de spirit. Trebuie sa hotarasti cine inseamna mai mult pentru tine.

SĂGETĂTOR

Reusesti sa pui la punct un plan de viitor impreuna cu persoana iubita, iar asta iti da un sentiment placut, te face sa fii increzatoare, plina de energie si buna dispozitie, ceea ce te face o companie placuta pentru cei din jur.

CAPRICORN 

Iti concentrezi toata atentia pe o persoana care te atrage incredibil de tare. Apelezi la toate trucurile pentru a-i capta atentia si esti hotarata sa te folosesti de toate atuurile pentru a-l impresiona pe cel care ti-a furat inima.

VĂRSĂTOR

Aceasta zi va fi una de pauza. Te resimti dupa o saptamana solicitanta, asa ca preferi sa ramai in casa si sa nu te dai jos din pat. Daca asta te face fericita, nu ai de ce sa ai mustrari de constiinta pentru ca nu ai facut nimic pana la finalul zilei.

PEȘTI 

Faci cunostinta cu o persoana care te va ajuta foarte mult in plan profesional. Ai multe de invatat de la aceasta persoana care isi face aparitia in viata ta si depinde doar de tine cate informatii vei reusi sa acumulezi. 

related posts

Modifică setările cookies