Horoscop zilnic 11 ianuarie 2017. Gemenii ies in evidenta, iar Scorpionii au parte de o zi agitata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 ianuarie 2016.


BERBEC

Te cuprinde o stare melancolica si te gandesti cu tristete la trecut, la niste oameni dragi cu care nu ai mai tinut legatura. Nu uita ca tot ceea ce conteaza e prezentul, iar singurele planuri pe care poti sa le faci sunt pentru viitor, asa ca bucura-te de ceea ce ai, fara sa te mai gandesti la ceea ce ai avut.

TAUR

Esti interesata de un anumit domeniu si astazi primesti toate informatiile necesare care sa te ajute sa te decizi daca vrei sa faci o schimbare de natura profesionala in viata ta. Gandeste-te la toate aspectele si nu te lasa dusa de val.

GEMENI

Evenimentele care au loc astazi te scot in evidenta, datorita profesionalismului de care dai dovada, dar mai ales loialitarii si responsabilitatii. Te bucuri de aprecierea si admiratia colegilor tai si de sprijinul neconditional al superiorilor. 

RAC

Reusesti sa tii la distanta problemele de natura financiara, datorita faptului ca esti extrem de precauta cu toate cheltuielile. De asemenea, iei decizia de a face cateva economii, astfel incat sa te bucuri de o vacanta frumoasa de vara.

LEU

Circumstantele zilei de astazi nu-ti permit sa fii deschisa si sa ai curajul sa vorbesti despre problemele si dorintele tale. Unele lucruri iti par imposibil de realizat, asa ca decizi sa mai astepti o perioada pana sa actionezi intr-o anumita privinta.

FECIOARA

Cu multa rabdare si diplomatie rezolvi toate problemele care apar inca de la orele diminetii. Dupa o zi aglomerata si solicitanta, iti gasesti linistea si fericirea in bratele partenerului tau, care abia asteapta putina atentie din partea ta.

BALANTA

Astazi ar fi bine sa-ti indrepti atentia catre problemele de zi cu zi, fara sa incerci sa obtii ceva maret. Dorinta de a te implica intr-un proiect de mare anvergura mai poate astepta, daca vrei ca si rezultatul sa fie unul multumitor.

SCORPION

Ai parte de o zi agitata, insa la finalul ei reusesti sa ajungi la un rezultat mai mult decat multumitor pentru aceasta etapa a vietii tale. Nu te speria de faptul ca ai multe intalniri, discutii si schimburi de pareri cu persoane care au un cuvant de spus in compania pentru care lucrezi.

SAGETATOR

Starea ta de astazi depinde in totalitate de succesul pe care il vei avea sau nu la job. Indiferent care va fi rezultatul ultimelor tale proiecte, nu te lasa influentata de acestea, ci incearca sa te detasezi de ele si sa ai grija de relatia cu partenerul tau, care nu trece prin cea mai buna perioada.

CAPRICORN

Din cauza faptului ca unele lucruri nu ies intocmai asa cum le-ai planuit, tinzi sa dai vina pe cei care nu te-au sustinut in acest demers, in loc sa-ti asumi responsabilitatea pentru propriile fapte. Aceasta situatie neplacuta nu face decat sa instaleze tensiuni intre tine si cei apropiati.
 
VARSATOR

Sociabilitatea, generozitatea si prietenia te pot scoate astazi din multe incurcaturi si poti castiga multe lucruri daca te folosesti de ele. Nu lipsesc din activitatea ta de azi nici cateva tranzactii bancare pe care le-ai tot amanat si nici cateva discutii importante cu familia.

PESTI

Intri in contact cu persoane influente, care te ajuta in timp sa te dezvolti profesional si sa reusesti sa pui bazele unei afaceri de succes. Relatia buna pe care o 
ai cu familia si prietenii te face mai fericita si mai implinita decat de obicei.

related posts

Modifică setările cookies