Horoscop zilnic 11 iulie 2014. Racii primesc o veste importanta, iar Fecioarele au parte de schimbari la locul de munca


Horoscop zilnic 11 iulie 2014. In plus, Scorpionii pun punct unei relatii, chiar daca le este foarte greu.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 7 - 13 IULIE

 

BERBEC

Azi trebuie sa-ti pui la bataie creativitatea si ingeniozitatea. Lucrezi cu spor si esti intr-o stare psihica de invidiat. Per total, ai parte de o zi reusita.

TAUR

O zi aspectata negativ din punct de vedere fizic. Te simti rau, esti obosita si nu poti face fata solicitarilor. Evita stresul si nu te certa cu nimeni astazi intrucat nu vei avea castig de cauza. 

GEMENI

Posibil sa fii nevoita sa faci o excursie in afara orasului sau o calatorie scurta. In orice caz, orice ti-ai propune astazi are o finalitate reusita, ceea ce iti mareste increderea de sine si te face sa te simti foarte bine.

RAC

Primesti o veste importanta: urmeaza o mare schimbare in viata ta si incepi sa faci pregatiri in ceea ce o priveste. Reiei legatura cu vechi cunostinte si cu prieteni pe care nu i-ai mai contactat demult.

LEU

Ai o stare de spirit buna astazi. Te intalnesti cu persoane de care iti este drag si depanati amintiri care va aduc tuturor zambetul pe buze.

FECIOARA

Schimbari la locul de munca. Dupa o perioada in care ai tras chiulul si te-ai bazat pe competentele coechipierilior, a venit randul tau sa-ti aduci contributia. O zi plina, care te va obosi mai mult decat crezi. 

BALANTA

O zi in care reusesti sa comunici eficient cu cei din jurul tau. Faci fata cu brio unor situatii stresante si problematice si faci o figura frumoasa in fata managerului, care iti observa competentele.

SCORPION

A venit momentul sa pui punct unei relatii. Iti este greu sa faci acest pas, dar simti ca lucrurile nu mai merg bine de ceva vreme si nu mai poti sa traiesti in aceasta minciuna. O zi solicitanta din punct de vedere emotional.

SAGETATOR

Te impaci cu o persoana cu care ai avut un conflict. Iti dai seama ca desi poate ai dreptate, nu vei ajunge niciodata la un compromis si renunti sa-ti mai irosesti eforturile pentru un lucru fara rost. Ajungi la un echilibru emotional si nimic nu te poate perturba.

CAPRICORN

Ai parte de o zi plina, urmata de o noapte alba. Din pacate, vetsile nu sunt bune: e posibil sa ajungi la doctor sau sa mergi de urgenta la farmacie din cauza unei probleme de sanatate.

VARSATOR

O zi foarte buna pentru Varsatoarele care au o relatie. Te intelegi bine cu iubitul, va intelegeti perfect si aveti parte de o zi linistita, in acre va bucurati de prezenta celuilalt.

PESTI

Nu te poti concentra cum trebuie si nu esti deloc productiva. Poate ar trebui sa iei o pauza si sa-ti acorzi tie insati un moment de repsiro inainte de a te mai aglomera cu o multime de task-uri.

related posts

Modifică setările cookies