Horoscop zilnic 11 mai 2017. Fecioarele pot cunoaste persoane importante,iar Taurii primesc o veste 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 mai 2017.


BERBEC

Astazi ai parte de o intalnire cu o persoana care la prima vedere are principii total diferite fata de tine. Dar dupa ce incepi sa il descoperi mai mult, realizezi ca in el se ascund toate calitatile pe care le cauti la un barbat. Poate iesi ceva frumos.

TAUR

Partenerul tau iti aduce vesti noi, importante, care in prima faza te deruteaza. Nu te speria, ai sanse mari sa descoperi ca, dupa aceste informatii, exista oportunitati pe care nu trebuie sa le ratezi si poti invata ceva nou.

GEMENI

Ai energia ca pe seara sa influentezi in mod pozitiv o persoana care initial nu are o parere buna despre tine. Il ajuti sa treaca peste o perioada dificila si puteti chiar deveni prieteni.

RAC

Lucrurile sunt putin tensionate intre tine si persoana iubita. Orice va spuneti azi, exista sanse sa interpretati intr-un mod gresit. Aveti nevoie sa va relaxati, este o perioada mai dificila. O sa treaca!

LEU

Simti nevoia sa ai o discutie serioasa cu iubitul tau. Sa nu iti fie frica sa deschizi subiecte mai sensibile, pentru ca in final o sa ai rezultate foarte bune. Fii curajoasa!

FECIOARA

Ai sentimente fata de o persoana anume si pare ca norocul iti surade. Azi poti afla ca si el simte la fel pentru tine. Ai nevoie de un impuls pentru a va apropia, dar daca faci asta poti sa consideri ca e primul pas catre o relatie noua.

BALANTA

Astazi nu esti in cea mai buna dispozitie pentru a purta o conversatie cu persoana iubita. O sa ai o zi dificila daca nu incerci sa te gandesti si la partea pozitiva a lucrurilor. Fii deschisa cu cei dragi si vei avea doar de castigat.

SCORPION

Astazi gasi momentul oportun ca sa iti imbunatatesti relatia actuala. O sa fie mai bine pentru tine sa nu mai porti ceea ce alte persoane ar numi o masca. Atunci cand nu este totul lapte si miere, trebuie sa facem schimbari.

SAGETATOR

O persoana cu mai multa experienta intr-un anumit domeniu iti da sfaturi. Este de preferat sa le asculti si sa iei din ele exact ceea ce iti trebuie pentru a putea sa duci la capat proiectele pe care le ai in aceasta perioada. 

CAPRICORN

Ai de rezolvat o problema pe care ai trecut-o cu vederea ceva vreme. Incearca sa gandesti totul in amanunt, pentru a fi sigura ca alegerile tale nu afecteaza prea tare alte persoane implicate in aceeasi situatie.

VARSATOR

Ai parte de evenimente care iti perturba linistea sufleteasca. Nu iti face griji, pana la finalul zilei vei realiza ce ti-ai propus, ba mai mult, o sa ai parte de o surpriza. Tot raul spre bine!

PESTI

Nu iti face griji daca astazi ai un moment mai tensionat cu persoana iubita. Nu rezisti departe de el si o sa va impacati imediat. Acest mic conflict o sa va apropie si mai mult.

related posts

Modifică setările cookies