Horoscop zilnic 11 mai 2018. Capricornii cunosc o persoană specială, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 11 mai 2018.


BERBEC

Imaginea persoanei tale are nevoie de câteva retușuri. Astăzi acorzi o atenție deosebită propriilor dorințe și plăceri, astfel încât o vizită la magazinul tău preferat este soluția ideală pentru a te simți cel puțin pe jumătate mai bine.
 

TAUR

Deși ești destul de preocupată cu propriile afaceri, renunți totuși pentru câteva ore la ele pentru a dedică întreagă după-amiază partenerului tău, care ți-a atras atenția destul de des în ultima vreme din cauza că l-ai neglijat.

 

GEMENI

Nevoia de a interacționa cu ceilalți te îndeamnă să intri în discuții inclusiv cu persoane necunoscute. Profită de această zi pentru a-ți face relații solide, care ar putea însemna destul de mult pe viitor.

 

RAC

Te remarci în mulțime astfel încât nici nu poate fi vorba de vreo competiție între ține și ceilalți. Profiți de ziua de azi dacă vrei să obții cu orice preț ceva anume, căci ai toate șansele să devii o prezența memorabilă.

 

LEU

Gândirea ta pragmatică nu e pe aceeași lungime de undă cu ceea ce-ți propun cei din jurul tău. Refuzi să accepți orice idee de-a lor și mergi la sigur pe propria intuiție și propriile principii.

 

FECIOARĂ

Profiți de această zi și de tot ceea ce-ți oferă ea. Primeșți invitații la petreceri și evenimente importante, pe care nu le refuzi, ci dimpotrivă le onorezi cu mare plăcere. Ai toate motivele să faci acest lucru.

 

BALANȚĂ

Sistemul defensiv este astăzi la pământ și cu greu faci față încercărilor celorlalți de a te pune într-o lumina mai puțin bună. Totuși un om important din viață ta reușește să te scoată din acest impas.

 

SCORPION

Ai parte de o zi minunată, în care simți iubirea celor din jur. Te bucuri în fiecare secundă de atenția partenerului de viață, care nu încetează din a te impresiona cu surprize complet neașteptate.

 

SĂGETĂTOR

Diversitatea își face loc în viață ta și deși nu îți doreai acest lucru, astăzi te confrunți cu situații cu care nu te-ai mai întâlnit până acum. Totuși imaginația ta și abilitatea de a te descurcă în orice situație te scot din dificultate.

 

CAPRICORN

Întâlnești pe cineva care te cucerește de la prima privire sau primul cuvânt spus. Fie că este vorba de o întâlnire la nivel profesional sau una personală, cert este că omul pe care îl cunoști astăzi îți atrage atenția în mod deosebit.

 

VĂRSĂTOR

Cazi pradă tentațiilor din jurul tău și ai tendința de a te simți vinovată ulterior din această cauza. Gândește-te ce contează cu adevărat pentru ține și ce te face pe deplin fericită.

 

PEȘTI

Te concentrezi doar asupra relației cu partenerul tău, astfel încât nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu reușește să-ți atragă atenția. Până și colegii tăi sunt uimiți să vadă că ești complet absența de la muncă.

related posts

Modifică setările cookies