Horoscop zilnic 11 martie 2016. Berbecii primesc o propunere tentanta, iar Gemenii au o discutie aprinsa cu partenerii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 martie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Primesti o propunere tentanta, pe care nu ai cum sa o refuzi. Petreci ziua facandu-ti planuri de viitor si gandindu-te ca vor veni in curand zile mai bune. Gandesti constructiv si lucrul acesta te ajuta sa iti faci un pic de ordine in viata.

TAUR

Astazi nu esti de acord cu nimeni si nimic. Nu iti convin sugestiile facute de colegi, propunerile facute de partener sau ofertele din partea sefilor. Incearca sa faci si compromisuri, daca vrei sa treci cu bine peste aceasta zi.

GEMENI

O discutie aprinsa cu o persoana din anturajul tau iti strica un pic prima parte a zilei, insa dupa pranz esti atat de concentrata pe ceea ce ai de facut la job incat uiti de toate si de tot.

RAC

Vrei sa petreci mai mult timp in compania persoanei iubite, insa parca totul va este impotriva. Nimic nu pare sa iasa conform planurilor, insa nu este motiv de suparare. Incearca sa rezolvi lucrurile “din mers”.

LEU

Esti exagerat de sensibila astazi si s-ar putea sa devii o tinta usoara pentru cei din jur. Nu toata lumea iti vrea binele, asa ca incearca sa nu iti dai chiar toate sentimentele pe fata.

FECIOARA

Relatia cu colegii de birou este din ce in ce mai tensionata si te gandesti ca poate ar fi mai bine sa ii confrunti in mod direct. Insa, pana iti vei face curaj, probabil ca vei suporta ironiile lor in tacere.

BALANTA

Ispitele sunt din ce in ce mai greu de evitat si nu stii cat timp va mai dura pana vei “ceda”. Desi vrei sa duci un stil de viata exemplar si sa fii loiala suta la suta, pana la urma s-ar putea sa cedezi tentatiilor mult prea puternice.

SCORPION

Reusesti sa iti faci multi “dusmani” astazi cu atitudinea ta neprietenoasa. Esti irascibila si ai tendinta de a te “razbuna” pe oricine iti iese in cale. Incearca sa iti tii nervii sub control.

SAGETATOR

Te simti energica si optimista, iar aceasta atitudine te ajuta sa depasesti cu bine obstacolele pe care le intalnesti in aceasta zi destul de solicitanta. Carisma de care dai azi dovada va fi principalul tau aliat in lupta cu problemele curente.

CAPRICORN

Gandul iti zboara departe si nu te poti concentra deloc la lucrurile pe care le ai de facut astazi. Pentru ca nu esti deloc eficienta, lasi multe lucruri nerezolvate sau ii impovarezi pe altii cu treburile tale.

VARSATOR

Sentimentele tale fata de barbatul care te curteaza sunt din ce in ce mai confuze. Ai vrea sa iei o decizie in legatura cu el, insa nu esti sigura de ceea ce simti cu adevarat pentru el.

PESTI

Relatia cu partenerul este destul de incordata astazi si apar cateva discutii aprinse. Cu mult calm si cateva compromisuri se poate trece si peste acest mic impas.

related posts

Modifică setările cookies