Horoscop zilnic 11 martie 2017. Taurii nu iau cele mai bune decizii, iar Balantele sunt in centrul atentiei


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 martie 2017.


BERBEC 

Astazi ai o viata sociala intensa. Esti invitata la un eveniment important si te pregatesti toata ziua  pentru a avea o aparitie impecabila. Nu iti face griji, vei reusi sa impresionezi nu numai cu look-ul tau, dar si cu carisma si personalitatea.

TAUR

Esti incapatanata si nu iei cele mai bune decizii. Sfatul unui prieten apropiat te-ar putea ajuta. Nu ezita sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie. La locul de munca apar oportunitati la care nu te-ai fi gandit, ai grija sa profiti de ele.

GEMENI

Te sacaie o problema personala si nu poti da randamentul dorit in activitatile pe care ti le-ai propus. In ciuda eforturilor tale de a-ti indeplini taskurile zilnice, astazi nu iti ies lucrurile asa cum ti-ai dori. Incearca sa rezolvi problema, pentru ca altfel nu vei iesi din acest impas.

RAC

Iei o decizie importanta in ceea ce priveste viata profesionala si te implici in cateva activitati cu care nu ai avut de-a face pana acum. Seriozitatea si devotamentul tau sunt imediat apreciate si astfel reusesti sa castigi increderea celorlalti.

LEU

Esti intr-o forma grozava, iar mintea iti merge brici astazi. Este o zi prielnica pentru dezvoltat noi proiecte si pentru a te face remarcata cu ideile tale originale si inovative. Nu fii timida, astazi poate fi momentul tau de glorie.

FECIOARA

Ai foarte multe lucruri de rezolvat, dar nu iti gasesti timp pentru niciunul. Incearca sa te organizezi mai bine, pentru ca altfel in viata ta se va instala haosul. Fa o lista cu prioritatile si incepe sa le rezolvi pe rand.

BALANTA

Esti in mijlocul atentiei, iar toti ochii sunt atintiti asupra ta. Fie ai ceva de povestit, fie propui o idee care este pe placul tuturor, cert este ca nimeni si nimic nu-ti sta in cale, iar oportunitatile de reusita nu intarzie sa apara.

SCORPION

Intri in contact cu persoane influente, care te ajuta in timp sa te dezvolti profesional si sa reusesti sa pui bazele unei afaceri de succes. Relatia buna pe care o ai cu familia si prietenii te face mai fericita si mai implinita decat de obicei.

SAGETATOR

Est o zi potrivita pentru a-ti testa ideile cu privire la un nou proiect ce iti da tarcoale de ceva timp. Vezi in ce masura parerile tale sunt in conformitate cu ceea ce ti se cere sa faci si nu uita sa ceri si sfatul celorlalti, la nevoie.

CAPRICORN

Esti intotdeauna deschisa provocarilor si nu ti-e teama sa accepti o noua responsabilitate. Totusi astazi, nu pari a fi convinsa ca este bine sa accepti ceea ce ti se ofera. Gandeste-te de doua ori pentru a fi sigura ca faci alegerea potrivita!

VARSATOR

Te roade gelozia astazi si nu te poti concentra la treburile zilnice. Poate ar trebui sa ai mai multa incredere in cel de langa tine. Este momentul pentru o discutie serioasa in care sa puneti lucrurile la punct intre voi.

PESTI

Te gandesti la o schimbare, pentru ca atat viata profesionala, cat si cea personala te nemultumesc in aceasta perioada. Ai grija ca in timpul aventurilor tale, sa nu le provoci celor dragi suferinte si ganduri negative.

related posts

Modifică setările cookies