Horoscop zilnic 11 martie 2018. Scorpionii au parte de o zi extraordinara,vezi ce se intampla cu Varsatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 martie 2018.


BERBEC  

Nu mai amana, daca iti doresti sa slabesti, trebuie sa iti schimbi regimul alimentar de astazi si sa incepi sa faci mai multa miscare. Poti sa-ti atingi obiectivele pana in vara daca faci acum o schimbare in acest sens.

TAUR

Iti ocupi timpul incercand sa rezolvi problemele unui prieten apropiat, ceea ce nu este tocmai sanatos pentru psihicul tau. Ai tendinta sa te incarci cu energia negativa pe care o emana cei din jurul tau asa ca incearca, pe cat posibil, sa rezolvi cat mai repede ce ai de rezolvat si apoi sa schimbi mediul cu unul mai vesel.

GEMENI 

Nu ai cea mai buna stare fizica sau psihica dar, cu toate astea, trebuie sa iei parte la un eveniment si sa incerci sa faci o impresie buna celor din jur, sa socializezi. Va fi un chin pentru ca nu-ti doresti nimic mai mult decat sa stai singura intre cei patru pereti ai casei si sa nu te deranjeze nimeni.

RAC  

Esti nevoita sa iti petreci ziua cu o ruda mai in varsta si sa ii faci tot felul de favoruri. Desi execute totul cu zambetul pe buze, ai totusi si tu o limita si aceasta va fi fortata, mai ales ca vestile pe care ti le da nu sunt cele mai placute.

LEU  

Desi este weekend, incepi sa lucrezi la un proiect pe care l-ai tot amanat. Va trebui sa dai dovada de foarte multa creativitate pentru a duce totul la bun sfarsit si, din pacate, nu stai foarte bine la acest capitol. 

FECIOARA

Asteapta-te la niste discutii mai aprinse cu persoana iubita. Trebuie sa luati o decizie legata de camin si, din pacate, nu reusiti sa cadeti de acord. Ar fi mai bine sa lasi de la tine pentru ca nu vei regreta.

BALANTA

Ai de luat o decizie destul de importanta astazi, care vizeaza planul tau profesional. Incearca sa gandesti diferit si sa alegi un drum care inca nu este batatorit pentru ca vei avea mult mai mult de castigat.

SCORPION

Iti petreci ziua in compania celor mai dragi persoane din viata ta. Planuiti o mica escapada undeva in apropierea casei, dar suficient de daparte incat sa reusiti sa va detasati de problemele cotidiene.

SAGETATOR

Intri intr-o competitie si va trebui sa te folosesti de toate atuurile pentru a iesi invingatoare. Din fericire, astrele sunt de partea ta, asa ca nu vei intampina prea multe obstacole, iar rezultatul obtinut te va face sa fii foarte mandra de tine.

CAPRICORN 

Ziua aceasta nu iti lanseaza prea multe provocari. Ba din contra, din cauza plictiselii vei ajunge sa iti pui tot felul de intrebari existentiale, sa despici firul in patru si sa ajungi la concluzia ca esti nemultumita de viata ta si ca trebuie sa faci rapid niste schimbari.

VARSATOR

Astazi vei fi extrem de sensibila si vei avea nevoie de nenumarate dovezi de iubire din partea celor dragi pentru a-ti ridica moralul. Din fericire, cei care tin la tine vor face tot ce le sta in putinta pentru a te vedea cu zambetul pe buze.

PESTI 

Descoperi ca ai o rivala in dragoste si amandoua luptati pentru inima aceluiasi baiat. Tu esti dispusa sa mergi pana in panzele albe pentru a-ti atinge scopul, asa ca nimeni nu va avea nicio sansa in fata ta.

related posts

Modifică setările cookies