Horoscop zilnic 11 octombrie 2017. Berbecii au noroc pe plan financiar, vezi ce intampla cu Pestii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 octombrie 2017.


BERBEC

Exista o posibilitate ca astazi sa primesti niste bani, asa ca ai grija sa nu pierzi aceasta ocazie. Viata in cuplu merge bine, dar daca nu arati mai multa afectiune si sensibilitate este posibil sa racesti legatura dintre voi doi.

TAUR

Ai niste obiective bine definite si nu vrei sa te abati de la ele, ceea ce este foarte bine. Incearca sa eviti astazi compania oamenilor care iti transmit o stare negativa si iti provoaca nervi si stres, deoarece este pacat sa iti pierzi energia pozitiva de care ai dat dovada in ultima perioada.

GEMENI

Te simti confuza si nu stii cum sa procedezi intr-o dilema sentimentala care a fost prezenta in viata ta de ceva timp. Incearca sa te gandesti mai mult la tine, iar decizia pe care o iei sa nu iti afecteze viata profesionala. 

RAC

Este timpul sa te relaxezi si sa nu mai iei atat de in serios toate problemele care apar in viata ta. Nu lasa pe nimeni sa iti strice ziua si nu te implica emotional in nicio situatie. 

LEU

Nu te invinovatii daca uneori nu poti rezolva problemele altora, deoarece nu este datoria ta sa faci mereu acest lucru. Daca vor exista oameni care vor da vina pe tine pentru ce li se intampla lor, incearca sa ii indepartezi din viata ta, deoarece acesti oameni nu iti sunt prieteni.

FECIOARA

Te concentrezi prea mult pe activitatile de la locul de munca si pe problemele colegilor, incat risti sa iti neglijezi partenerul. Propune-i sa petreceti mai mult timp impreuna si sa incercati sa faceti noi activitati. 

BALANTA

Daca esti singura si iti doresti sa incepi o relatie, incearca sa faci ceva in privinta asta. Iesi la evenimente sociale unde poti intalni persoane interesante cu care sa relationezi foarte bine si vei vedea cum persoana pe care ti-ai dorit-o de mult, poate aparea in viata ta. 

SCORPION

Daca ai dificultati la locul de muca, incearca sa iti schimbi atitudinea generala. In ceea ce priveste viata amoroasa, iubirea nu lipseste din viata ta, mai ales ca zodia ta simbolizeaza pasiunea, senzualitatea si intensitatea. Aceste calitati te aduc si mai aproape de partenerul tau.  

SAGETATOR

Optimismul si entuziasmul de care dai dovada astazi, te vor aduce si mai aproape de lucrurile pe care ti le doresti. Daca exista oameni la locul de munca care iti transmit o stare de tensiune, incearca sa ii eviti intr-o maniera politicoasa, pentru a evita confictele ce pot aparea cu ei. 

CAPRICORN

Primesti o suma de bani intarziata. Profita de acest lucru si incearca sa iti organizezi mai bine situatia financiara. Viata in cuplu merge de minune, iar acest lucru iti transmite o stare de siguranta si fericire. 

VARSATOR

Daca partenerul tau iti spune ceva ce ar putea sa te deranjeze, incearca sa privesti lucrurile cu mult calm si sa analizezi situatia mai bine inainte sa te enervezi. Comunicarea este foarte importanta intr-o relatie si daca stii cum sa te comporti intr-o situatie de genul, totul va merge de minune. 

PESTI

Este o zi in care te simti fericita si plina de viata. Profita de acest lucru si da tot ce poti la locul de munca, pentru a le demonstra superiorilor tai ca meriti o promovare sau o marire de salariu.  

related posts

Modifică setările cookies