Horoscop zilnic 11 septembrie 2016. Balantele au de facut un compromis, iar Taurii pot avea dificultati de comunicare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 septembrie 2016.


BERBEC

Nu este ziua potrivita pentru asteptari din partea celorlati si daca aveai planuri care se bazau pe alte persoane, ar fi mai bine sa le anulezi, pentru ca nu vor iesi deloc asa cum sperai.
 

TAUR

Taurii se fac intelesi destul de greu astazi, mai ales pentru ca tind sa ofere doar jumatate din informatii atunci cand discuta cu cineva. Lipsa de chef si modul in care ii trateaza pe ceilalti au mari sanse sa intoarca totul impotriva Taurilor.
 

GEMENI

Este o zi numai buna pentru ceva aventura, iar nativii din Gemeni au suficienta energie pentru asta. Poate o zi de mers pe munte sau o plimbare lunga cu bicicleta este cea mai buna idee pentru ei, astazi.
 

RAC

Ceva evenimente neasteptate au loc astazi pentru cei din zodia Racului. Insa se anunta a fi vesti bune si companie placuta, asa ca ziua de duminica nu poate fi decat o relaxare pentru ei.
 

LEU

Este foarte important pentru Lei sa tina minte ca posesivitatea si gelozia excesiva nu poate aduce lucruri bune pe termen lung. Iar astazi cu atat mai mult, pentru ca tind sa exagereze si sa aiba unele cerinte prea mari de la cineva drag care nu le va accepta asta.
 

FECIOARA

Se intampla cateva lucruri noi la capitolul dragoste, astazi, pentru Fecioare. Cineva le ofera un moment romantic sau chiar ele insele pregatesc o surpriza care sa le bucure si pe ele, dar si pe parteneri.
 

BALANTA

Balantele sunt puse intr-o sitiuatie deloc placuta, in care sunt nevoite sa faca o alegere intre doua persoane din anturajul lor, sau intre doua planuri de viitor facute alaturi de acestea. Desi nu sunt de acord cu faptul ca trebuie sa ia o decizie, astazi se vor gandi serios la asta.
 

SCORPION

O zi in general buna pentru cei din zodia Scorpionului, mai ales atunci cand vine vorba, ca si in cazul Fecioarelor, de partea romantica. Se bucura de o energie speciala care ii face sa se poarte foarte frumos cu partenerul, iar asta le aduce doar beneficii.
 

SAGETATOR

Exprimati independenta astazi si incearca sa faci lucruri de una singura, fara sa te bazezi pe prezenta altor persoane. Vei descoperi ca uneori este mai bine sa iti asumi singura si vina, dar si meritele, in diverse situatii.
 

CAPRICORN

Ceva le da planurile peste cap astazi, celor din zodia Capricornului. Fie ca este vorba despre ceva placut sau mai putin placut, un lucru este clar, Capricornii isi ies din ordinea de zi obisnuita.
 

VARSATOR

Se fac simtite ceva sentimente de frustrare astazi, din cauza unor intamplari din trecut, care se pare ca nu erau finalizate si pentru care esti trasa la raspundere. Incearca sa iei totul calm, pentru a evita si alte probleme.


PESTI

Intreaga saptamana a fost una stresanta, dovada fiind faptul ca nici duminica nu reusesti sa te relaxezi. Indicat pentru tine este sa incerci sa te odihnesti si sa nu te razbuni pe persoane care nu ai nicio legatura cu supararile tale.

related posts

Modifică setările cookies