Horoscop zilnic 12 august 2017. Leii cunosc o persoana speciala, iar Varsatorii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 august 2017.

Tag-uri:

BERBEC

Esti plina de optimism si energie, asa ca cei care stau in jurul tau astazi se vor simti minunat. Iubesti mai cu foc, te bucuri mai tare si te entuziasmezi mai usor in aceasta zi de sambata.

 

TAUR

Trebuie sa tii garda ridicata astazi. Este posibil sa fii furata sau pacalita, asa ca fii cu ochii in patru si aminteste-ti ca vigilenta este extrem de importanta!

 

GEMENI

Astazi este o zi potrivita pentru actiuni care necesita sa iti pui la bataie energia, deciziile curajoase. Simti ca vrei mai multe de la relatia cu persoana iubita si esti decisa sa investesti mai mult timp in viata ta amoroasa.


RAC

Faci tot ce poti sa ramai optimista si sa gasesti energia pozitiva. Vei primi o invitatie in oras si ar fi bine sa nu refuzi. Esti suprasolicitata din punct de vedere fizic si ti-ar face mare bine o iesire sau de ce nu, o mini-vacanta. 

 

LEU 


Astazi ai ocazai rara de a cunoaste o persoana cu adevarat speciala. Exista o chimie incredibila intre voi si te simti atrasa intr-un mod magic de aceasta persoana. Lasa-te in voia destinului. Lucruri minunate sunt pe cale sa se intample.

 

FECIOARA

Astazi este foarte posibil sa-ti iesi din fire, sa te enervezi pe cei apropiati. In mod surprinzator, totul se rezolva pana la sfarsitul zilei. Relaxeaza-te mai mult si nu lua totul atat de in serios. Bucura-te de zilele libere! 


BALANTA

Folosesti pana si cea mai negativa intamplare in favoarea ta si reusesti sa-ti atingi scopurile. Ai grija la relatia cu partenerul tau. Incearca sa fii mai rabdatoare si sa nu intri in conflic cu el. Totul porneste de la planurile voastre de viitor.

 

SCORPION

Posibil sa faci o cheltuiala neprevazuta sau sa dai banii pe ceva de care nu ai nevoie neaparat. Incearca sa te gandesti de doua ori inainte de a baga mana in geanta si a scoate portofelul de acolo.

 

SAGETATOR
 

Primesti musafiri sau mergi in vizita. Cert este ca te vei simti minunat in compania celor din jurul tau. Vei primi ajutor intr-o problema profesionala. Este posibil ca promovarea pe care o tot astepti sa vina,in sfarsit! 

 

CAPRICORN

Te simti obosita. Din punct de vedere emotional esti epuizata si cel mai indicat este sa te tii la distanta de conflicte si certuri. In jurul tau vor aparea astfel de situatii si nu iti recomandam sa te implici in ele decat daca te privesc in mod direct.

 

VARSATOR

Ai foarte multe idei astazi, dar nu stii cum sa le pui in practica. Vei beneficia de ajutorul unei persoane la care nu te-ai fi asteptat. Reusesti sa te inconjori de prieteni de calitate, care te sustin, si asta este cu adevarat un lucru rar.

 

PESTI

Daca in cazul celorlalte zodii conflictele sunt exterioare, tu ai parte de unul interior. Te macina ceva, esti nemultumita de tine insati si starea de anxietate pe care o resimti nu face decat sa-ti accentueze problemele.

 

related posts

Modifică setările cookies