Horoscop zilnic 12 februarie 2018. Taurii incep o etapa noua in dragoste, vezi ce se intampla cu Gemenii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 februarie 2018.


BERBEC

Ai parte de o zi destul dr incarcata, din punct de vedere emotional, in special atunci cand te afli in jurul unui grup mai mare de oameni. Colegii sau prietenii  iti transmit mesaje subtile, care te pun pe ganduri.

TAUR

Astazi incepe o noua etapa a relatiei pe care o ai cu partenerul de viata. Pot avea loc evenimente importante, care va privesc pe amandoi si care va fac sa priviti cu incredere spre viitorul vostru impreuna.

GEMENI

Esti invitata sa iei parte la o sedinta sau la o intalnire importanta, care iti ocupa o mare parte din zi si care te face sa te gandesti la discutiile purtate, mult timp dupa ce s-au incheiat.

RAC

Poti primi o prima sau o marire de salariu, o suma de bani care apare in cel mai potrivit moment, pentru tine. Acest lucru iti transforma ziua intr-una buna si te face sa gandesti pozitiv.

LEU

Ai o zi plina de energie si simtul umorului de care dai dovada te ajuta sa iesi din cateva momente plictisitoare sau neplacute. Exact asa cum iti sta in fire, azi inveselesti pe toata lumea din jurul tau.

FECIOARA

Te implici in activitati noi, de care nu te simteai neaparat atrasa, dar care te surprind in mod placut. Afli ca iti place, mai mult decat credeai, sa lucrezi in echipa si sa discuti pe larg ceea ce ai de facut.

BALANTA

Cunosti persoane noi, care iti trezesc interesul. Petreci timp in compania unui grup mai mare de oameni, in ciuda faptului ca nu esti in cea mai buna forma, astazi.

SCORPION

O prietena apropiata sau cineva din familie are nevoie de tine si iti solicita ajutor, cel putin din punct de vedere emotional. Te dedici cat de mult poti pentru a o ajuta si, chiar daca asta te extenueaza, te bucuri ca a apelat la tine.

SAGETATOR

Ai parte de o zi foarte lunga, in care incerci sa rezolvi cat de multe lucruri poti, dintre responsabilitatile pe care le ai. Vrei sa iti un avans, la job, in tot ce ai de rezolvat, insa risti sa te obosesti prea mult.

CAPRICORN

Simti nevoia sa porti o discutie  cu cineva apropiat, care sa te lamureasca cu privire la relatia voastra. Nu intelegi exact in ce stadiu va aflati si nu ai rabdarea suficienta sa intelegi niste semnale tacite.

VARSATOR 

Te dedici in totalitate catorva responsabilitati pe care le ai de indeplinit, iar seara te poate prinde tot afundata in munca. Nu uita ca cei dragi se pot simti neglijati si incearca sa ai grija si de sanatatea ta.

PESTI

Te simti dezamagita de modul in care cineva apropiat se comporta si nu stii exact cum sa ii spui asta. Ai grija insa, lipsa de comunicare nu te a face decat sa acumulezi tot mai multe ganduri negative, care vor iesi la iveala exact cum nu vrei.  

related posts

Modifică setările cookies