Horoscop zilnic 12 ianuarie 2016. Capricornii nu au chef de socializare, iar Racii sunt intr-o dispozitie de milioane


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 ianuarie 2016.


BERBEC

Ai inceput anul in forta, insa nu ai excelat la capitolul organizare, de aceea ar fi cazul sa nu mai amani aceasta parte importanta de la job daca nu vrei sa ramai in urma cu proiectele. 

TAUR

Ar fi cazul sa acorzi mai multa atentie la felul in care te simti, tinand cont ca in ultimele zile te-ai confruntat cu cateva probleme de sanatate care par sa se agraveze. 

GEMENI

Te intalnesti cu o amica pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp. Iesiti in oras si petreceti cateva ore ca in trecut, in care povestiti cum nu ai mai facut-o de mult. 

RAC

Esti intr-o dispozitie de milioane, cu care reusesti sa-i molipsesti si pe cei din jurul tau. Rezolvi tot ceea ce ti-ai propus pentru aceasta zi, iar spre seara reusesti sa mergi la cumparaturi. 

LEU

Revine in prim plan o discutie mai veche pe care ai avut-o cu un coleg de la locul de munca. Nu reusiti sa ajungeti la un compromis, iar asta te enerveaza. 

FECIOARA

Ai parte de o zi destul de linistita. Chiar daca ti-ai facut griji cu privire la un proiect de la job, lucrurile s-au aranjat, iar acum te poti relaxa si iti poti continua activitatea. 

BALANTA

Incerci sa ramai calma si sa dai dovada de diplomatie in timpul unei sedinte de la munca, dar nu prea reusesti. Nimeni nu pare sa tina cont de pararea ta, iar asta te deranjeaza. 

SCORPION

Esti impacientata de felul in care decurg activitatile de la job, nu esti multumita de felul in care esti tratata de colegii tai si decizi ca este momentul sa faci niste schimbari. 

SAGETATOR

Urmeaza sa organizezi o petrecere la sfarsitul saptamanii, asa ca esti hotarata sa nu lasi totul pe ultima suta de metri si deja incepi pregatirile. 

CAPRICORN

Nu ai chef de nimic, esti intr-o dispozitie destul de proasta si nu esti dispusa sa socializezi prea mult, de aceea astazi preferi sa-ti vezi de treaba, fara sa te implici in discutii. 

VARSATOR

La locul de munca primesti mai multe responsabilitati, lucru care te determina sa fii si mai concentrata fata de cum erai pana acum. Impresionezi cu tenacitatea ta, iar rasplata nu intarzie sa apara.

 

PESTI

Astrele sunt de partea ta in aceasta zi, asa ca profita de aceasta oportunitate. Fie ca este vorba despre o schimbare pe plan profesional, fie ca e o problema persoanala, nu rata aceasta sansa. 

related posts

Modifică setările cookies