Horoscop zilnic 12 ianuarie 2017. Racii rezolva problemele cu tact, iar Varsatorii sunt in centrul atentiei


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 ianuarie 2017.


BERBEC

Determinarea si ambitia de a obtine o reusita pe plan profesional te conduc catre o discutie libera in care atat tu, cat si superiorii tai va veti exprima sentimentele si gandurile pe care le aveti pentru viitorul companiei. Doar de tine depinde sa ii convingi de calitatile tale!

TAUR

Optimismul care te cuprinde astazi ii surprinde pana si pe cei mai apropiati oameni din viata ta. Esti mai fericita si mai deschisa ca niciodata si in plus, reusesti sa-i molipsesti si pe cei mai superstitiosi si mai pesimisti din jurul tau.

GEMENI

A venit momentul sa-ti tii emotiile in frau si sa iti demonstrezi abilitatile profesionale, astfel incat sa ai toate sansele sa ocupi pozitia la care visezi de ceva vreme. Ignora comentariile rautacioase si indreapta-ti atentia catre propria ta dezvoltare.

RAC

Cu diplomatie si toleranta reusesti astazi sa rezolvi toate problemele pe care le creeaza exact cei cu care lucrezi zi de zi. Reusesti inclusiv sa obtii semnarea unui contract extrem de important pentru cariera ta.

LEU

O conversatie interesanta pe care o vei avea cu un apropiat te va face sa realizezi importanta anumitor lucruri si persoane din viata ta. Ziua de astazi va fi cu siguranta una benefica din toate punctele de vedere.
 
FECIOARA

Este momentul potrivit pentru a spune ce ai pe suflet si pentru a scapa de gandurile care ti-au tot dat tarcoale in ultima vreme. Asa cum ai fost si sfatuita de cei apropiati, nu este cazul sa te consumi atat de mult din cauza faptelor celorlalti.

BALANTA

Sociabilitatea, generozitatea si prietenia te pot scoate astazi din multe incurcaturi si poti castiga multe lucruri daca te folosesti de ele. Nu lipsesc din activitatea ta de azi nici cateva tranzactii bancare pe care le-ai tot amanat si nici cateva discutii importante cu familia.

SCORPION

Intri in contact cu persoane influente, care te ajuta in timp sa te dezvolti profesional si sa reusesti sa pui bazele unei afaceri de succes. Relatia buna pe care o ai cu familia si prietenii te face mai fericita si mai implinita decat de obicei.

SAGETATOR

Realizezi ca micile detalii fac intr-adevar diferenta si in acest sens iti rasfeti iubitul cu gesturi total surprinzatoare pentru el. Fie ca-l intampini cu un mic cadou in momentul in care se intoarce dintr-o calatorie, fie ca-ti declari sentimentele exact in momentul potrivit, cert este ca relatia se consolideaza si cursul evenimentelor din viata voastra se schimba.

CAPRICORN

Poti profita de aceasta zi pentru a studia, a citi sau a-ti restabili legaturile cu persoanele cu care nu ai mai vorbit de ani de zile. De asemenea, astazi ai ocazia sa te intalnesti cu un grup de prieteni mai vechi, cu care vei avea discutii mai mult decat interesante
 
VARSATOR

Esti in mijlocul atentiei, iar toti ochii sunt atintiti asupra ta. Fie ai ceva de povestit, fie propui o idee care este pe placul tuturor, cert este ca nimeni si nimic nu-ti sta in cale, iar oportunitatile de reusita nu intarzie sa apara.

PESTI

Abilitatea ta de a comunica este pusa in valoare cu succes, iar puterea de convingere pe care o ai asupra partenerilor de afaceri iti va aduce multe reusite pe plan profesional, motiv sa te simti implinita si fericita.

related posts

Modifică setările cookies