Horoscop zilnic 12 ianuarie 2018. Taurii au o zi plina de evenimente, vezi ce se intampla cu Sagetatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste tot horoscopul pentru 12 ianuarie 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Relatia cu partenerul este din ce in ce mai incerta si simti ca este nevoie sa aveti o discutie serioasa in acest sens. Te pregatesti sa ii spui tot ce ai pe inima si esti dispusa sa iti asumi orice risc.

TAUR

Se anunta o zi plina de evenimente, in care nu vei avea nici macar un moment de respiro. “Platesti” pentru zilele libere din ultima perioada si incerci sa recuperezi tot ce nu ai facut atunci.

GEMENI

Nu reusesti sa te mobilizezi deloc si te simti in continuare ca in vacanta, desi ai o multime de chestiuni de pus la punct. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant si sa te pui pe treaba.

RAC

Te simti plina de energie si ti-ai propus ca anul acesta sa nu mai lasi niciodata pe a doua zi ceea ce poti face astazi. Incepi sa iti faci un plan in care totul sa fie oganizat pana in cele mai mici detalii.

LEU

Esti cu gandul la o persoana care inseamna mult pentru tine, dar care nu a mai dat niciun semn in ultima perioada. Te simti dezamagita de atitudinea lui si speri sa il uiti cat mai repede.

FECIOARA

Esti in forma maxima astazi si esti pusa pe fapte mari. Ti-ai propus ca in 2018 sa iei totul de la zero sa te redefinesti, sa fii un om mai bun si mai eficient. Esti hotarata sa pui in aplicare planul chiar de azi.

BALANTA

Ai o multime de restante la birou si nu stii de ce sa te apuci mai intai. Important este sa nu intri in panica. Chiar daca volumul de munca e mare, vei reusi sa termini treaba daca ramai calma si motivata.

SCORPION

Reusesti sa enervezi cateva persoane astazi cu atitudinea ta usor aroganta. Iti este greu sa iti tii parerile doar pentru tine, chiar daca esti constienta ca acestea nu sunt deloc pe placul celorlalti.

SAGETATOR

O persoana care te-a suparat cu ceva timp in urma incearca sa iti reintre in gratii, insa tu nu prea pari dispusa sa ii acorzi o a doua sansa. Consideri ca trebuie sa plateasca pentru ce ti-a facut.

CAPRICORN

Sentimentele pentru partener sunt din ce in ce mai puternice si crezi ca si el simte acelasi lucru pentru tine. Ai vrea sa treceti la urmatorul pas in relatia voastra, insa simti ca el nu este inca pregatit, in ciufa faptului ca te iubeste.

VARSATOR

Iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita, insa parca totul este impotriva voastra. Nu iti pierde totusi speranta. Incearca sa fii un pic mai organizata si iti va mai ramane un pic de timp si pentru el.

PESTI

Esti destul de demoralizata dupa aceasta vacanta de Sarbatori si simti ca ai mai avea nevoie de cel putin o saptamana libera pentru a te pune pe picioare. Esti lipsita de energie si mai ales de ...chef :)

related posts

Modifică setările cookies