Horoscop zilnic 12 mai 2018. Racii își întâlnesc jumătatea. Vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 12 mai 2018.


BERBEC

Ești învăluită în energie pozitivă și reușeșți să îi molipseșți și pe cei din jurul tău cu starea ta de bine. Prin urmare, vei petrece o zi minunată în compania celor dragi.

TAUR

Nu ai stare, ești măcinată de probleme, care ajung în cele din urmă să te epuizeze fizic și psihic. Încearcă să găseșți soluții cât mai rapide, astfel încât să îți iei această greutate de pe umeri.

GEMENI

Te simți atrasă de o persoană mai în vârstă decât tine, dar astăzi vei realiza faptul că diferența de vârstă dintre voi reprezintă un mare minus și va genera probleme în viitor.

RAC

Dacă îți doreai de foarte mult timp o relație serioasă, astăzi sunt șanse foarte mari să cunoști partenerul ideal cu care să poți lega o relație strânsă și cu care să poți chiar să îți întemeiezi o familie.

LEU

Nu te poți abține si te bagi în discuțiile aprinse ale unor apropiați. Deși ai numai intenții bune, intervenția ta nu va fi privită cu ochi buni, ba din contra, s-ar putea să inrautatesti lucrurile. Mai bine stai în banca ta.

FECIOARĂ

Vrei să evadezi undeva la munte dar, ceea ce ar fi trebuit să te relaxeze, ajunge să îți întindă nervii la maximum pentru că nimic nu iese așa cum ți-ai dorit, iar traficul va fi picătura care va umple paharul.

BALANȚĂ

Nu este exclus ca astăzi să suferi o dezamăgire în dragoste. Cel după care ți s-au aprins călcâiele se dovedește a fi îndrăgostit de o bună prietenă de-a ta, iar această veste îți va pune moralul la pământ.

SCORPION

Ia-ți inima în dinți și fă exact ceea ce îți dorești cu adevărat. Poate oricând să apară cineva mai curajos care să “îți fure visul” și să te facă să rămâi cu buza umflată. Atunci nu vei mai putea să dai timpul înapoi.

SĂGETĂTOR

Fiindu-ți teamă de nou și de schimbări nu vei ajunge prea departe și astăzi vei conștientiza asta mai bine că oricând. Este timpul să îți schimbi atitudinea și să dai dovadă de mai mult curaj.

CAPRICORN

De teamă să nu te faci de ras, devii mult prea rezervată și timidă, ceea ce nu te va ajuta din punct de vedere social. Fii mai dezghețată, mai ales dacă vrei să impresionezi pe cineva. Trebuie să te vadă așa cum eșți tu de fapt.

VĂRSĂTOR

Este momentul să lași trecutul în trecut și să te focusezi pe viitor. Nu te mai gândi la fostul partener și da-ți șansa să te îndrăgostești din nou pentru că nu duci lipsa de pretendenți.

PEȘTI

Vrei să faci o schimbare radicală de look și ai face bine să asculți de sfatul specialiștilor, chiar dacă ai impresia că tu știi mai bine ce ți se potrivește. Chiar vei primi niște informații prețioase, pe care ar trebui să le reții.

related posts

Modifică setările cookies