Horoscop zilnic 12 martie 2017. Racii sunt intr-o forma grozava, iar Fecioarele au o zi relaxanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 martie 2017.


BERBEC 

Treci in revista proiectele in care esti implicata si te gandesti daca sa le pastrezi pe toate sau mai renunti la cate ceva ca sa iti ramana timp si pentru familie sau viata personala.

TAUR

Esti puternic influentata de tot ceea ce se intampla in jurul tau si din acest motiv este posibil sa intampini unele probleme. Trebuie sa te detasezi complet de ceilalti, pentru a te putea bucura de propria viata.

GEMENI

Simti o atractie uriasa fata de o persoana la care nu te gandeai pana acum in acest fel. Descoperi ca ai sentimente fata de el pe care nu le credeai posibile, insa iti este frica sa le dezvalui ca sa nu strici o prietenie frumoasa.

RAC

Esti intr-o forma grozava si toata lumea iti cauta compania. Esti spirituala, amuzanta si ai o energie cu care ii molipsesti pe cei din jur. Profiti de aceasta stare pentru a-i ajuta pe cei din jur si pentru a le ridica moralul.

LEU

Impreuna cu partenerul tau ai facut anumite achizitii care acum se vor transforma in motiv de cearta si conflict. Nu ati ajuns la un acord clar legat de cine, cat plateste, iar intre voi apare o bariera de comunicare.

FECIOARA

Dupa cateva zile pline, astazi ai parte de un moment de respiro de care profiti din plin. Spre finalul zilei, jumatatea ta face un gest frumos, prin care iti aminteste cat tine la tine.

BALANTA

Incepi ziua cu un tonus de invidiat si esti pregatita pentru orice provocare. Chiar daca pe parcurs simti ca mai obosesti, la finalul zilei te recompensezi print-o intalnire cu o persoana draga.

SCORPION

Astazi ai parte de o zi relaxanta, in care joci cu succes rolul de gazda. Nu ai chef sa iesi din casa, asa ca iti astepti pe la tine cei mai buni prieteni. Este posibil ca o discutie ca parea inofensiva sa degenereze la un moment dat.

SAGETATOR

Astazi ti-ai propus sa iti dedici ziua partenerului tau. Dupa o perioada in care l-ai cam neglijat, vrei sa iti iei revansa si sa il faci sa simta cat de important este pentru tine. Gestul tau va fi apreciat.

CAPRICORN

Este timpul sa faci un pic de miscare. Nu iti prieste viata sedentara si incepi sa te resimti. Orele multe petrecute la birou, pe scaun, si-au pus amprenta asupra corpului tau, iar acum trebuie sa iei masuri.

VARSATOR

Esti regina socializarii in ultima perioada. Din pacate, mai mult in viata virtuala decat in cea reala. Incearca sa iei o pauza de la site-urile gen Facebook sau Twitter. Prietenii adevarati sunt cei cu care te vezi fata in fata.

PESTI

Esti cam sensibila astazi si asta te face sa suferi mai mult decat de obicei. Nu te lasa insa afectata de orice se intampla in jurul tau. Incearca sa te detasezi de problemele altora si sa iti vezi de viata ta.


related posts

Modifică setările cookies