Horoscop zilnic 12 octombrie 2017. Taurii au parte de o surpriza, vezi ce se intampla cu Scorpionii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 octombrie 2017.


BERBEC

Este posibil ca in viata ta sa reapara o persoana de care nu ai mai auzit de multa vreme, iar acest lucru poate avea un impact emotional mare asupra ta. In ceea ce priveste viata ta profesionala, carisma de care dai dovada va influenta decizile pe care superiorii tai le vor lua in ceea ce priveste promovarea ta. 

TAUR

O surpriza placuta poate aparea astazi in viata amoroasa. Poate fi vorba de o mica excursie sau de o cina romantica. Ceea ce ti-ai dorit de multa vreme, este pe cale sa se indeplineasca si sa se transforme in ceva frumos. 

GEMENI

Este o perioada foarte productiva pentru tine si in curand vei primi o surpriza placuta la locul de munca. Daca nu esti angajata, nu te impacienta, deoarece o noua oferta de munca va aparea in drumul tau si va fi foarte promitatoare. 

RAC

Incearca sa indepartezi gandurile triste din trecut si sa nu lasi nimic sa iti strice fericirea astazi. Chiar daca pot aparea anumite probleme la locul de munca, incearca sa le rezolvi cu calmitate si sa comunici mai mult cu oamenii de la munca. 

LEU

Daca asteptai o veste si nu ai primit-o inca, nu te impacienta, deoarece este posibil sa apara cateva intarzieri, dar totul se va rezolva intr-un final. Te simti putin anxioasa si instabila in relatia ta. Ia-ti putin timp sa reflectezi si sa analizezi mai bine situatia. 

FECIOARA

Frica pe care o aveai deoarece credeai ca iti vei pierde locul de munca, a disparut. Acum poti lucra linistita si poti incepe sa iti faci un nou plan in ceea ce priveste situatia ta financiara si viata sociala.

BALANTA

Incearca sa eviti sa il aduci in discutie pe fostul sau sa vorbesti de situatii ce s-au petrecut in trecut. Acum ai ajuns la un alt nivel cu partenerul tau, iar aceasta relatie incepe sa se consolideze incet incet. Profita de acest lucru!

SCORPION

Nu te grabii sa zici “da” unei persoane pe care ai cunoscut-o recent si despre care stii foarte putine lucruri, in special daca acea persoana inca este atasata de cineva sau se afla in plin proces de divort. 

SAGETATOR

Astazi este momentul sa inchiei ceva ce nu ti se pare ca este convenabil pentru tine si sa incepi sa legi mai multe relatii bazate pe energie pozitiva si creativitate cu alte persoane. Comunica mai mult si incearca sa te deschizi mai mult in fata oamenilor. 

CAPRICORN

Este timpul sa reevaluezi tot ce ti s-a intamplat in ultima perioada si sa preiei controlul asupra vietii tale amoroase si sociale. Nu exista probleme in viata de cuplu, decat daca insisti sa le creezi si sa le produci din cauza unei atitudini negative. 

VARSATOR

Poate fi o zi dificila la locul de munca si vei avea nevoie sa controlezi situatia cu rabdare si discretie, pentru a evita barfele ce pot aparea in urma unor conflicte. Fa-ti treaba asa cum ai planuit-o inainte, pentru a nu-ti complica restul saptamanii. 

PESTI

Esti pusa in situatia in care trebuie sa alegi intre doua persoane. Acest lucru ti se poate parea dificil, dar incearca sa actionezi cu maturitate si sa nu te lasi condusa de emotii, deoarece aceasta alegere, daca nu este cea corecta, te va putea afecta la un moment dat.

related posts

Modifică setările cookies