Horoscop zilnic 13 aprilie 2018. Fecioarele avansează profesional. Vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 13 aprilie 2018.


BERBEC

În timp ce mulți așteaptă cu entuziasm weekendul, tu nu ai cea mai bună dispoziție pentru că știi că ai de lucru și nu-ți permiți să te odihneșți sau să te distrezi. Organizează-te cât mai bine astfel încât să îți mai rămână timp și pentru așa ceva.

TAUR

Reușești să transformi un hobbie într-un nou job si sa-ți sporești veniturile considerabil așa că ai toate motivele să te simți implinită, să fii mândră de tine și de reușitele tale.

GEMENI

Viața sentimentală nu este roză și trebuie să faci față situației tensionate dintre ține și partener. Discutați sincer despre ceea ce vă deranjează, astfel încât să puteți să găsiți soluții și să depășiți aceste probleme.

RAC

Te bucuri de succes pe plan profesional și astăzi este posibil să fii propusă pentru o promovare la care nu te așteptai. Nu sta prea mult pe gânduri și acceptă noile provocări profesionale.

LEU

Ascultă sfatul celor apropiați și ia o pauză pentru a-ți recupera forțele. Eșți epuizată și nu reușești să mai faci față taskurilor zilnice. Vei recupera apoi timpul pierdut. Sănătatea trebuie să fie prioritară acum.

FECIOARĂ

Se deschide un nou capitol în sfera profesională și trebuie să fii pregătită să profiți de toate oportunitățile care îți vor ieși în cale. Încearcă să fii deschisă la nou și nu te limita  singură.

BALANȚĂ

Trebuie să ai mai multă încredere în tine pentru a putea să evoluezi. Aceasta este lecția pe care o vei învăța astăzi. Nimeni nu îți este un dușman mai mare decât îți eșți chiar tu.

SCORPION

Controlează-ți accesele de furie pentru că cei apropiați nu te vor ierta atât de ușor dacă îi jignești. Nu purta discuții la nervi, ci abia după ce te mai liniștești și poți să gândești limpede.

SĂGETĂTOR

Un prieten apropiat te dezamăgește și nu reacționezi prea bine. Nu pune la suflet ceea ce se întâmplă astăzi și privește partea plină a paharului: cei care nu îți merită încrederea, fac bine că ies din viața ta.

CAPRICORN

Ai o zi scurtă la muncă astăzi și apoi te poți bucura deja de weekend și poți da curs invitațiilor venite din partea prietenilor. În cazul tău, distracția va dura trei zile.

VĂRSĂTOR

Afli că o persoană dragă ți-a ascuns ceva și ești extrem de supărată și nervoasă. Deși ai toate motivele să te simți așa, încearcă întâi să asculți și veriunea persoanei respective.

PEȘTI

Primești o invitație pe care nu ai cum sa o refuzi și bine faci pentru că vei avea parte de un weekend de poveste, plin de întâmplări spectaculoase. Trăiește din plin fiecare moment.

related posts

Modifică setările cookies