Horoscop zilnic 13 august 2017. Leii isi schimba planurile, iar Fecioarele primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 13 august 2017:


BERBEC

Simti ca fiecare pas pe care il faci te duce mai degraba inapoi decat inainte si ai o stare generala nu foarte buna. Incearca sa nu pui prea multa presiune pe tine pentru ca astazi ai tendinta sa transformi orice situatie intr-o situatie negativa.

TAUR

Ceva sau cineva te intimideaza si te face sa bati in retragere. Trebuie sa analizezi foarte bine aceasta situatie inainte de a lua in calcul atitudinea persoanei respective. Nu uita ca nu intotdeauna toata lumea iti doreste binele si ghideaza-te mai mult pe propriul instinct.

GEMENI

Poti intampina anumite dificultati in relatia cu cineva apropriat alaturi de care iti petreci aceasta zi. In ciuda faptului ca va doreati o discutie relaxanta, pot iesi la iveala cateva discutii mai vechi pe care este necesar sa le purtati.

RAC

Astazi simti ca ai de facut o multime de lucruri si nu stii exact cum sa te imparti intre ele. Ai grija sa nu termini ziua extenuata, pana la urma este weekend si ai nevoie sa iti incarci bateriile pentru ce va urma.

LEU

Aveai in plan o serie de activitati pentru acest sfarsit de saptamana, insa vei fii nevoita sa iti schimbi planurile. Chiar daca la inceput asta nu iti face o deosebita placere, vei descoperi astazi ca sa te implici in lucruri noi nu este deloc ceva rau.

FECIOARA

Petreceti ziua in compania unei persoane foarte dragi voua, care se dovedeste a fi aducatoare de vesti bune. Chiar daca ceea ce are sa va spuna nu va priveste in mod direct, sunteti foarte fericite ca puteti lua parte la un eveniment frumos din viata cuiva care va e prieten.

BALANTA

Astazi te intalnesti cu un grup de prieteni pe care nu i-ai mai vazut de ceva timp si vei regasi placerea in a sta de vorba despre nimicuri. Se anunta o zi cat se poate de relaxanta si plina de umor, de care este puternic indicat sa profitati la maximum.

SCORPION

Este o zi perfecta pentru a va angaja in discutii provocatoare, pentru a iesi la acea intalnire romantica pe care o tot planificati de ceva timp sau pentru a pleca in vacanta mult asteptata. Este o zi ideala pentru noi inceputuri.

SAGETATOR

Astazi ai tendinta de a crede ca nimeni nu te intelege si mai ales ca nimeni nu este de acord cu tine. Incearca sa nu te contrazici cu cei  dragi, pentru ca ii vei face sa devina mai reci si sa isi piarda curajul de a iti mai zice in mod sincer ce gandesc.

CAPRICORN

Ai o stare foarte schimbatoare si daca nu esti atenta ii poti face pe ceilalti sa capete o parere gresita despre tine. Incearca sa iti motivezi alegerile, sa nu anulezi planuri fara motiv si sa fii atenta si la ce isi doresc cei apropiat, mai ales atunci cand esti angajata in activitati de grup.

VARSATOR

Ai tendinta ca atunci cand ai o problema, sa te concentrezi doar pe asta. Macar astazi ar fibine sa schimbi un pic mediul si sa te indepartezi de ceea ce te supara. Chiar si un varsator ambitios ca tine are  nevoie de o pauza.

PESTI

Lucrurile par sa mearga cat se poate de bine si nu exista nimic care sa iti deranjeze echilibrul. Nu ti se intampla asta multe zile la rand, asa ca atunci cand ai o astfel de stare buna, nu poti decat sa te bucuri din plin si sa ii inspiri si pe cei din jurul tau.

related posts

Modifică setările cookies