Horoscop zilnic 13 decembrie 2016. Berbecii au o zi linistita, iar Racii pot avea probleme in familie


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 decembrie 2016.


BERBEC

Lasa-ti imaginatia sa zboare si bucura-te de ceea ce are ziua sa iti ofere, pentru ca este una dintre cele mai linistite din saptamana aceasta.

TAUR

Se pot ivi probleme in sectorul sentimental, iar daca nu le acorzi atentie  nu faci decat sa le lasi sa se agraveze si sa se prelungeasca pe mai multe zile.

GEMENI

Indiferent de cat de multe activitati ai de facut astazi, nimic nu te scoate din starea de visare in care ai intrat. Ai o stare buna in general si nu vrei ca ceva sa ti-o schimbe.

RAC

Viata personala poate avea parte de mici "zguduieli" astazi, fie in cadrul familiei sau intr-un mediu mai restrans, intre tine si partener, pot exista mici conflicte care te fac sa iti pui o multime de intrebari.

LEU

Te simti destul de incarcata emotional si nu ai nevoie de inca o drama in viata ta. Ziua aceasta are alte planuri, insa. Asa ca te poti astepta la mici surprize...neplacute.

FECIOARA

Ai foarte multa energie astazi si simti cumva nevoia de a te implica in tot felul de activitati. Nu uita ca starea de bine de la inceputul zilei se poate schimba, in functie de ce se intampla, pentru a evita sa te simti dezamagita.

BALANTA

Te simti presata de timp si o zi nu este suficient de lunga pentru tot ceea ce ti-ai propus sa faci. Ai grija sa nu te agiti atat de mult incat sa pierzi chiar mai mult timp ingrijorandu-te, decat facand efectiv ceea ce vrei sa faci.

SCORPION

Astazi iti doresti cu ardoare sa iti spui parerea cu privire la lucruri care te deranjeaza de mult timp. Ti-ai luat inima in dinti si porti, in sfarsit, acea discutie pe care o tot evitai.

SAGETATOR

Pornesti ziua cu impresia ca totul va curge lin, dar sunt mari sanse sa nu fie deloc asa. Pare mai degraba o zi agitata si obositoare, iar seara te gaseste hotarata sa te odihnesti cat de mult poti.

CAPRICORN

Esti mai emotiva ca niciodata si te supara foarte usor, foarte multe lucruri pe care le fac cei din jurul tau. Cel mai bine ar fi sa nu devii certareata, pentru ca in realitate nimeni nu are nimic cu tine.

VARSATOR

ESte o zi ideala pentru ca Varsatorii sa straluceasca, asa ca fa bine si poarta rochia cea noua la intalnirile pe care le ai, indiferent ca mergi la birou sau la cumparaturi. O stare fresh te va ajuta sa impresionezi persoanele potrivite.

PESTI

Tot ceea ce se intampla cu tine si cu cei din jurul tau pare sa nu tii fie deloc pe plac, chiar daca nu mai deranjeaza pe nimeni altcineva. Intuitia iti spune ca lucrurile nu sunt in ordine si ca e timpul sa faci schimbari.

related posts

Modifică setările cookies