Horoscop zilnic 13 decembrie 2017. Gemenii au cheltuieli imprevizibile, vezi ce se intampla cu Sagetatorii


 
Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 decembrie 2017. 

Tag-uri:

TAUR

Esti implicata intr-un proiect important la job, care necesita toata atentia din partea ta. Din aceasta cauza esti nevoita sa iti anulezi planurile pe care ti le-ai facut pentru seara. 

 

GEMENI

Esti intr-o perioada destul de critica din punct de vedere financiar, iar o cheltuiala neprevazuta pe care trebuie sa o faci astazi iti da strica si mai mult planurile. Trebuie sa fii mai chibzuita!
 

RAC

Astazi nu ai chef de nimic, nici macar sa te dai jos din pat, insa esti nevoita sa mergi la job, unde te retragi intr-un colt si iti vezi de treaba fara prea mult chef. 


LEU

Esti intr-o dispozitie de milioane, iar asta se traduce prin multa energie la locul de munca si o buna dispozitie cu care ii inveselesti si pe colegii tai.
 

FECIOARA

Se anunta o zi obisnuita, in care iti termini mai repede treaba de la job, iar seara iesi in oras alaturi de prieteni pentru o doza buna de distractie. 

 

BALANTA

Urmeaza sa pleci in concediu si esti in urma cu pregatirile. Trebuie sa mergi la cumparaturi si sa iti faci bagajele daca nu vrei sa ratezi vacanta.   

 

SCORPION

Esti hotarata sa-i faci o surpriza partenerului de viata, de aceea intreaga o dedici organizarii unei seri romantice, plina de mici atentii de care sa va bucurati impreuna. 

 

SAGETATOR

Petreci o zi romantica alaturi de partenerul de viata, iar daca nu esti implicata intr-o relatie, astrele sunt de partea ta si exista posibilitatea sa intalnesti pe cineva.

 

CAPRICORN

A venit momentul sa pui punct unei relatii. Iti este greu sa faci acest pas, dar simti ca lucrurile nu mai merg bine de ceva vreme si nu mai poti sa traiesti in aceasta minciuna. O zi solicitanta din punct de vedere emotional.
 

VARSATOR

Incepi ziua in mare forta, cu energie si cu obiective profesioanale foarte clar stabilite. Daca esti implicata intr-o afacere personala, perspectivele sunt favorabile si este posibil sa obtii venituri considerabile. 
 

PESTI

Urmeaza week-end-ul, asa ca iti pregatesti alaturi de prieteni planul pentru aceste zile. Ai chef sa pleci intr-o locatie linistita, in care sa te recreezi. 

related posts

Modifică setările cookies