Horoscop zilnic 13 februarie 2017. Racii isi descopera noi talente, iar Capricornii iau o decizie importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 februarie 2017.


BERBEC
 
O zi frumoasa pentru acesti nativi, dar cu o conditie: sa nu se streseze pentru orice nimic. Socializeaza, comunica, fa schimb de idei cu cei din jurul tau, intrucat e posibil sa ai parte de niste surprize foarte placute daca procedezi astfel.
 
TAUR

Te intelegi foarte bine cu superiorii, colegii de serviciu si partenerii de afaceri, lucru pe care nu-l putem spune despre familie, prieteni, apropiati. Nu e o 
zi propice pentru discutii legate de casa sau relatii.

GEMENI

Te preocupa o problema de sanatate cu care te-ai confruntat in ultima perioada. Nu esti inca hotarata sa mergi la un medic, desi esti constienta ca asta e 
varianta potrivita. 
 
RAC
 
Astazi iti descoperi noi talente sau incerci lucruri pe care nu le-ai mai facut pana acum. Vrei ceva nou in viata ta, in conditiile in care rutina din ultima perioada te-a afectat la nivel psihic. Astazi te pui pe tine pe primul plan si iti satisfaci mici capricii.
 
LEU

Astazi vei fi nevoita sa iti arati tot devotamentul fata de persoana iubita. Partenerul tau trece prin niste momente dificile si va trebui sa ii fii alaturi. De 
data asta trebuie sa il pui pe pe pe primul loc si sa il asculti cum se cuvine.

FECIOARA
 
Partenerul de cuplu va avea tendinta de a face mai multe lucruri impreuna cu tine si de a redescoperi pasiuni pe care nu stia ca le ai. Daca nu ai un iubit, nu te descuraja. Astrele iti vor surade si tie.
 
BALANTA

Nu dispera, chiar daca lucrurile nu au fost prea grozave pana la acest moment. Primesti azi un mic semn de incurajare, care iti reda speranta si te face sa crezi 
ca, pana la urma, totul va fi bine.

SCORPION

Astazi toata lumea "trage" de tine. Membrii familiei vor sa petreaca mai mult timp cu tine, iubitul te revendica pentru el, iar serviciul te solicita cel mai tare. Nu stii cum sa te imparti ca sa impaci pe toata lumea. Orice ai face, pana la urma tot va trebui sa lasi pe cineva pe dinafara. 
 
SAGETATOR

Nu esti intr-o stare prea buna si ii molipsesti si pe cei din jur cu negativismul tau. Incearca sa iti pui ordine in ganduri si sa iti rezolvi cat mai repede problemele, pentru ca vei avea numai de pierdut daca ramai pesimista si irascibila. Un telefon pe care il primesti spre seara s-ar putea sa te scoata din aceasta stare de nervozitate.
 
CAPRICORN

Iei o decizie importanta in ceea ce priveste viata profesionala si te implici in cateva activitati cu care nu ai avut de-a face pana acum. Seriozitatea si devotamentul tau sunt imediat apreciate si astfel reusesti sa castigi increderea celorlalti.
 
VARSATOR
 
Poti profita de aceasta zi pentru a studia, a citi sau a-ti restabili legaturile cu persoanele cu care nu ai mai vorbit de ani de zile. De asemenea, astazi ai ocazia sa te intalnesti cu un grup de prieteni mai vechi, cu care vei avea discutii mai mult decat interesante.
 
PESTI

Influentezi in mod pozitiv o situatie care va aduce multe rezultate benefice vietii tale profesionale si ai o putere incredibila asupra deciziilor celorlalti. Esti ascultata, urmarita cu atentie si apreciata pentru implicarea ta in actiunile companiei.

related posts

Modifică setările cookies