Horoscop zilnic 13 februarie 2018. Gemenii au parte de provocari, vezi ce se intampla cu Racii 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 februarie 2018.


BERBEC

Ai parte de o zi are te face sa te simti foarte multumita de relatia pe care o ai cu partenerul de viata. Treceti prin momente care iti demonstreaza ca merita orice sacrificiu.

TAUR

Nu ai aspiratii foarte mari, din punct de vedere financiar, insa sunt momente cand iti doresti ma mult. Astazi ai o stare de nelinsite, referitor la bani si la tot ceea ce ai de facut in viitorul apropiat.

GEMENI

Esti foarte apreciata intre colegii de munca, insa sunt zile, ca si astazi, cand provocarile sunt pe masura, iar tu trebuie sa dovedesti ca le meriti toate laudele, muncind din greu.

RAC

Ai de planificat o excursie sau un eveniment, la care vor lua parte mai multe persoane si pentru care esti nevoita sa iti asumi o mare responsabilitate.

LEU

Flirtezi de ceva timp cu o persoana care iti da semnale mixte si nu stii exact care este pasul pe care urmeaza sa il faci. Gandeste-te bine si ai grija sa nu confunzi atractia cu o simpla relatie de prietenie.

FECIOARA

Nu iti lipseste nimic si ai toate resursele pentru a avea nu doar o zi buna, ci o perioada buna. Lucrurile incep sa mearga bine, pentru tine, in plan sentimental, iar asta face totul sa para mai frumos in jurul tau.

BALANTA

Este posibil sa ai un conflict de mici proportii cu un coleg de serviciu sau cu o persoana cu care colaborezi. Trateaza totul cu calm si incearca sa nu alimentezi o discutie neplacuta care nu ajuta niciuna dintre parti.

SCORPION

Astazi ai parte de un esec, cel mai probabil in ceea ce priveste jobul sau un proiect caruia te-ai dedicat complet. Asta te face sa te simti dezamagita si te seaca de energie, insa nu este ceva atat de important incat sa te retragi in zona ta de confort, in care nu iei contact cu nimeni.

SAGETATOR

Iubesti atat de mult toate lucrurile in care te implici, incat vestea ca un proiect in care ai investit foarte mult poate da gres te supara foarte tare. Nu uita ca mai inca mult de lucrat la el si ca nu trebuie sa te descurajezi atat de usor.

CAPRICORN

Astazi relationezi cu grupul tau de prieteni si petreceti ceva timp impreuna, asa cum nu vi se intampla prea des. Bucura-te de timpul liber pe care il ai si profita de compania persoanelor dragi, pentru ca nu ti se intampla des.

VARSATOR 

Poti obtine mici favoruri de la o persoana de la care nici nu te astepti. Cineva nou aparut in viata ta iti intinde o mana de ajutor si iti ofera sprijin intr-un moment complet neasteptat, iar asta te bucura peste masura.

PESTI

Esti cat se poate de deschisa si ai initiative care il surprind pe partenerul tau de viata. Vrei neaparat sa organizezi ceva doar pentru voi doi, iar surpriza pe care i-o faci il va incanta cu adevarat.

related posts

Modifică setările cookies