Horoscop zilnic 13 ianuarie 2017. Taurii se lovesc de refuzuri, iar Fecioarele sunt dependente de altii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 ianuarie 2017.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Iti pierzi energia si buna dispozitie, dupa ce afli ca ti se pregateste un nou proiect, pentru care va trebui sa aloci o buna parte din timpul tau. S-ar putea sa te confrunti in acelasi timp de lipsa sprijinului colegilor tai, situatie deloc placuta pentru tine.

TAUR

Te lovesti de refuzuri din partea unor persoane la care nu te asteptai si de niste limite care iti incurca total planurile, insa nu te lasi descurajata, ci continui sa iti duci visul mai departe, pentru ca esti convinsa ca faci ceea ce trebuie.

GEMENI

Iti doresti mai multa libertate si consideri ca job-ul pe care il ai in prezent nu te reprezinta deloc, motiv pentru care vrei sa evadezi din aceasta lume complet diferita de personalitatea ta si faci primele demersuri in acest sens, fie ca este vorba de un interviu sau pur si simplu de o discutie.

RAC

A venit momentul sa-ti tii emotiile in frau si sa iti demonstrezi abilitatile profesionale, astfel incat sa ai toate sansele sa ocupi pozitia la care visezi de ceva vreme. Ignora comentariile rautacioase si indreapta-ti atentia catre propria ta dezvoltare.

LEU

Daca atributiile de la locul de munca iti ocupa mult spatiu si timp din viata ta, ar fi bine sa iei o pauza in acest sens. Cateva zile de concediu ar fi binevenite pentru a-ti face ordine in ganduri si a-ti stabili obiectivele pentru perioada urmatoare.

FECIOARA

Astazi nu faci nimic fara ajutorul celorlalti. Desi nu iti place sa fii dependenta de cineva, activitatea ta de la locul de munca solicita prezenta si suportul celor din jur, pentru ca succesul tau sa fie garantat. Nu uita sa le multumesti totusi pentru ceea ce fac pentru tine!

BALANTA

Ti-e greu sa rezisti tentatiilor care apar astazi in calea ta, fie ca este vorba de unele culinare sau de un potential iubit. De asemenea, astazi preferi mai mult singuratatea, motiv pentru care eviti sa faci parte din grupuri mari de oameni.

SCORPION

Nu este o zi in care sa te concentrezi asupra problemelor importante din viata ta si sa incerci sa le rezolvi, ci mai degraba este o zi potrivita relaxarii si retragerii din viata tumultoasa de zi cu zi.

SAGETATOR

Renunta astazi la iesirile necontrolate care i-ar putea speria pe cei din jurul tau si adopta o atitudine relaxata cu care sa-i cuceresti fara probleme. Ai nevoie de sprijinul lor pentru evenimentul ce urmeaza sa aiba loc in viata ta.

CAPRICORN

Sentimentele te domina desi tu nu iti doresti acest lucru si tinzi sa te exteriorizezi catre persoane care nu ti-au dorit niciodata raul. Ai grija cum gestionezi ziua de astazi, astfel incat sa nu superi pe nimeni.

VARSATOR

Esti supusa unui nou test, de aceasta data ceva mai emotional. Ca si pana acum, reusesti sa depasesti astfel de momente fara prea multe emotii, insa este posibil ca unele relatii cu cei din jurul tau sa fie afectate.

PESTI

Ai ocazia sa le demonstrezi tuturor aptitudinile de bun organizator si de bun conducator si de aceasta data nimeni nu-ti poate contesta calitatile. Incearca totusi sa nu exagerezi si sa lasi o impresie buna.

related posts

Modifică setările cookies