Horoscop zilnic 13 mai 2018. Peștii își întâlnesc jumătatea. Vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 13 mai 2018.


BERBEC

Te lași dusă de val și faci o achiziție costisitoare pe care o vei regreta de îndată ce vei ajunge acasă. Fii mai cumpătată și nu te lăsa influențată de nimeni atunci când iei decizii atât de importante.

TAUR

Se ivește pe neașteptate o problema de care trebuie să te ocupi urgent și care îți va da planurile pentru duminică peste cap. Cere ajutorul apropiaților pentru a rezolva totul cât mai repede.

GEMENI

Vrei să impresionezi pe cineva și ai tendința să exagerezi, si să faci o impresie falsă. Fii naturală dacă nu vrei ca persoana respectivă să sufere o dezamăgire după ce realizează că ai jucat teatru.

RAC

Încercând să fii pe placul tuturor, reușești să te epuizezi fizic și psihic. Înțelege că ceea ce îți doreșți tu nu se poate în realitate, chiar nu îi poți face pe toți să te placă. Vei fi mult mai liniștită de îndată ce vei conștientiza acest lucru.

LEU

Ai grijă la achizițiile pe care le faci astăzi pentru că poți să te pricopsești cu un produs defect și această neatenție te va costa mult timp și nervi pentru a rezolva totul și a-ți recupera banii.

FECIOARĂ

Ai nevoie de o pauză, așa că încearcă măcar astăzi să te relaxezi și să-ți reîncarci bateriile, să-i dai timp organismului tău să se restarteze, astfel încât să poți lucra la capacitate maximă de săptămâna viitoare.

BALANȚĂ

Mediezi un conflict astăzi și este foarte important să reușești să îți păstrezi o atitudine obiectivă, să nu iei partea nimănui. Doar așa vei aplana discuțiile aprinse în cel mai scurt timp.

SCORPION

Nu se întâmplă nimic semnificativ astăzi, dar asta nu înseamnă că nu te vei bucura de ziua de duminică în cel mai plăcut mod. Ieși la un film și te relaxezi la o terasă cu cei dragi.

SĂGETĂTOR

Se știe, victoria este dulce, dar chiar dacă nu ieși învingător, asta nu înseamnă că nu a contat și călătoria pe care ai parcurs-o. Aceasta este lecția de viață pe care o vei învăța astăzi.

CAPRICORN

Îți petreci timpul într-un grup nou de persoane și simți nevoia să te lauzi cu rezultatele tale pentru a face o impresie bună. Nu uita că lauda de sine nu este bună. Lasă-i pe ceilalți să-ți descopere calitățile.

VĂRSĂTOR

Te simți epuizată și totuși nu reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce ai făcut. Nu ar strica să îți calci pe orgoliu și să ceri ajutorul unei persoane dacă simți că ești depășită de situație.

PEȘTI

Este o zi importantă pentru tine. Dacă ești singură, astăzi poți să cunoști o persoană importantă alături de care să îți clădești viitorul. Prin urmare, nu sta în casă, socializează cât mai mult.

related posts

Modifică setările cookies