Horoscop zilnic 13 martie 2018. Racii au parte de o surpriza placuta, vezi ce se intampla cu Pestii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 martie 2018.


BERBEC  

Astazi este o zi incarcata din punct de vedere profesional. Posibil sa apara cateva neintelegeri la locul de munca. Incearca sa iei cele mai bune decizii si nu te grabi sa judeci pe nimeni. Nu iti neglija nici sanatatea.
 

TAUR


Acorda mai multa atentie persoanei iubite. Ultimele zile au fost cam incordate pentru voi doi, iar astazi ai ocazia sa indrepti mici conflicte netratate. Nu te arata indiferent. 


GEMENI 

Astazi este rasfatatul familiei. Cineva drag isi arata afectiunea pentru voi si va invita la film sau in oras. Nu refuza invitatia si relaxeaza-te mai mult. Pe plan profesional nu stai deloc rau. Primesti o veste buna si de la serviciu.


RAC 

O veste importanta se arata. La serviciu, lucrurile merg excelent si sunt sanse de marire de salariu. Nu uita sa fii mai atent cu sanatate. Nu te neglija. 
 

LEU  


Astazi ai parte de provocari noi. Cineva de la locul de munca te pune la incercare.Concentreaza-te pe lucrurile care iti plac si fa rabat de la discutiile in contradictoriu. Nu te ajuta deloc. 
 

FECIOARA
 

Cineva din familie iti reproseaza faptul ca nu acorzi destul de multa atentie nevoilor familiale. Indreapta-ti atentia si afectiunea spre familia ta si organizeaza-ti programul zilei diferit. 
 

BALANTA

Atmosfera de la locul de munca este destul de incarcata in ultima vreme. Incearca sa iti prioritizezi treburile profesionale si nu le amesteca cu cele de familie. Posibil chiar sa ai o discutie serioasa cu persoana iubita. Ai grija ce decizii iei. Nu te pripii sa iei decizii pe care le vei regreta.
 

SCORPION

Esti procupat de bani si esti in stare de muti muntii ca sa ii castigi. Vei avea parte de dezamagiri daca incerci sa fortezi acest aspect. Cu toate astea, nu este o zi benefica ca sa semnezi documente si acte oficiale. 


SAGETATOR


Nu te speria de avalansa de lucruri pe care le ai de facut. Prioritizarea lucrurilor este foarte importanta. Evita discutiile si ai mai multa grija de tine. Nu ar strica sa te relaxezi putin la un shopping sau o plimbare in aer liber.


CAPRICORN

Oportunitati de cariere pentru tine. Astazi poti semna un contract, la un nou loc de munca sau chiar sa castigi niste bani. Muncesti cu spor si esti privit bine si de ceilalti colegi de munca. Nu te neglija cu sanatate.
 

VARSATOR


Astazi poti avea parte de o veste care te poate pune pe ganduri. Incearca sa nu te lasi coplesit de volumul de informatii care vin. Asigura-te ca iei cele mai intelepte decizii. 
 

PESTI

Persoana iubita te surprinde iar. O sa primesti o veste placuta din partea sa si va face tot posibilul sa te impresioneze. Imparte si tu din dragostea ta si mai lasa de la tine. 

related posts

Modifică setările cookies