Horoscop zilnic 13 octombrie 2015. Gemenii au un conflict la locul de munca, iar Racii au probleme in dragoste


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 octombrie 2015.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Esti suparata pentru ca ti-ai facut planuri legate de partea financiara, dar nu  a iesit nimci asa cum te asteptai. Vei comunica dur astazi cu cei apropiati de aceea ar fi bine sa incerci sa nu le pui lor in carca ceea ce nu reusesti tu.

Taur

Azi esti plina de sperante, esti pozitiva si optimista. Lumea din jur va aprecia acesta energie pozitiva a ta si nu iti va fi deloc greu sa legi relatii, sa interactionezi cu persoane dragute si chiar sa inchei contracte  importante pentru ca te dovedesti extrem de comunicativa.

Gemeni

Vei avea parte de un conflict la locul de munca si va trebui sa dai dovada de multa rabdare ca sa nu fi inteleasa gresit. In curand va trebui sa iei o decizie, dar inainte de toate analizeaza tot ce ai realizat pana acum. Bazeaza-te pe intuitie si vei reusi.

Rac

Ai probleme in dragoste si incerci sa eviti cat poti acest lucru, dar ar trebui sa iei cumva taurul de coarne. Te lovesti de diverse probleme azi, dar faptul ca te gandesti la relatie iti poate afecta activitatea curenta. Va fi nevoie sa ai nervii tari pentru a rezista.

Leu

O noua posibilitate de o relatie amoroasa se iveste in aceste zile. Daca ai deja o relatie in care esti implicata, un eveniment fericit iti va aduce si mai mult aproape si iti va imbogati experienta relationala. Daca nu, s-ar putea sa intalnesti pe cineva nou si palpitant.

Fecioara

Esti pregatita sa te bucuri de multe lucruri azi si cine iti va sta in cale va avea de suferit. Vei face numai cum vrei tu iar, atitudinea ta va face diferenta dintre posibil si imposibil. Ar fi cazul sa nu fi incapatanata si sa oferi credibilitate si unor sfaturi pe care altii le ofera pentru a evita un conflict. Rabdarea ta va fi pusa la incercare azi.  

Balanta

Esti pusa in fata unei schimbari in cariera ta si ti se cere un raspuns cat mai repede. Deocamdata te simti bine unde esti si cu ceea ce faci si incerci sa amani cat mai mult decizia finala. Cel mai bine este sa te sfatuiesti si cu persoanele apropiate pentru a lua o hotarare buna. Cel mai bine este sa-ti asculti intuitia.

Scorpion

Azi esti plictisita si nu prea iti doresti apropierea celorlalti. Ar trebui sa fii lasata in pace. Atentie la persoana iubita: e foarte posibil sa nu se simta foarte bine langa tine. Acorda-i putina atentie si totul va fi bine.

Sagetator

Relatia cu persoana iubita merge excelent, intuitia te ajuta, asa ca nimic nu-ti poate sta in cale. Azi poti face tot ce iti doresti, si mai mult decat atat, ti se pare ca ai prins pestisorul de aur. Tot ce mai poti face este sa iti pui cele trei dorinte si se vor indeplini.

Capricorn

Azi ar trebui sa-ti reprimi orice fel de agresivitate. Relatiile cu cei dragi sunt tensionate. Ti se cere sa fii mai amabila cu persoanele din viata sociala si mai categoric acasa. Gresesti daca incerci sa-ti convingi interlocutorii printr-o logica imbatabila.

Varsator

Vei da dovada de imaginatie si asta iti va dauna in luarea deciziilor pe care trebuie sa le iei in aceasta perioada. Visele tale sunt complet nerealiste si ar fi cazul sa te trezesti pana nu e prea tarziu.

Pesti

Va trebui sa incepi sa contribui si tu intr-o oarecare masura la unele activitati ale familiei. Chiar daca pe moment ti se va parea ca va fi o pierdere de timp, vei avea ocazia sa constati ca nu va fi deloc asa. Nu nesocoti nici micile obligatii, cum ar fi plata facturilor, cumparaturi etc.

related posts

Modifică setările cookies